Sachane
bannerfavicon

Uygulamayı

İndirin

Filtreler

Filtrele

0

5.0

(1)

Rebul Kolonya Ice 270ml
Nascita Yüz Temizleme Pedi

0

5.0

(1)

Rebul Kolonya Lavanda 250 ml
Rebul Kolonya Ice 100ml

0

5.0

(1)

Rebul Kolonya Aqua 270ml

Hijyen Ürünleri ve Fiyatı

Sağlıklı Hijyen Ürünleri

Günlük bakım için temel sağlık ve hijyen ürünlerine ihtiyacınız olabilir. Hem kadın hem de erkekler için farklı ürünleri Saçhane adresinde bulabilirsiniz. Günlük ped, tampon, peçete, bakım ürünleri, hasta bakımı, masaj yağları, masaj yağları, ayak bakım ürünleri, törpü gibi farklı ihtiyaçlara uygun çözümler. Online alışveriş için ürünleriniz için ihtiyaçlarınızı karşılayabilir.

Günlük Hijyen İçin Gerekli Ürünler

Doğru ped seçimi ile gün boyu rahat olabilirsiniz. Nemi emebilecek ve her zaman kuru ve sağlıklı hissedebileceksiniz.

Kulak çubukları, ayak bakımı, nasır bantları, hijyenik ped gibi günlük bakım aletleri hijyenin bir parçasıdır.

Kadın Hijyen Ürünleri ile Üstün Koruma Performansı

Kadın hijyen ürünlerini sağlıktan koruma ve temin etme görevini yerine getirmek. Genital hizmetlerde ve evde kullanılan ürünlerde son derece geniş bir ürün portföyü sunmaktadır. Adet süreci için pedler, genital bölge hijyeni için jeller, tamponlar, günlük pedler ve pamuk gibi ürünler vücut sağlığına destek olacaktır. kadınlar için hijyenik ortamlar sağlar. Doğru ürünü seçerken dikkat edilmesi gerekenler.

Hijyenik Ped Seçimi

Ped seçimi, yeniden değerlendirme sürecinden kurtulmak ve endişesiz bir gün geçirmek için yeterince dayanıklıdır. Yoğun bir spor türünü iş temposuna kaydırmak da büyük önem taşıyor. Sıvıyı hızla emen ve kokuyu hapseden mobil akışlara karşı kullanılırlar. Sızdırmazlık koruması ve pamuksu dokuları ile her zaman güvende tutulabilen pedlerde 8 saate kadar aktif olan modelleri satın alır. Menstrüasyon, adetin kullanımını kolaylaştırır ve kullanımı kolaydır, bu da ekstra kullanım ve özel amaçlar için kullanım sunar. Kokuları yüzde 100'e varan oranda hapseden pamuksu üst yüzeyleri ile kuru ve hassas ciltlerde gündüz ve gün boyunca pedler aracılığıyla yumuşak bir his yaratır. Üst yüzeylerinde oluşan gözenekli yaşamdaki sıvıyı hızla emerler ve dünyadan dünyaya hayatlarını önlerinde yaşarlar. Gün boyunca her zaman kuru kalmanızı sağlayan ped markaları, zengin ürün seçeneklerinden en uygun ürünlere sahip olmanızı sağlar. Üstün koruma ile, endişe duymadan kullanabileceğiniz şekil ve formlarınıza uygun tasarımları vardır. Dünya çapında gezilerde seyahatler için tasarımlar Korumalı formları ile öne çıkanlar, yaşamanın yanı sıra korunabilecekleri yerde kendilerine emanet edilebilirler. Ayrıca kokuları gidermek için el ve ayak bakımınızı, bakım kitlerini kullanmayı da tercih edebilirsiniz. Cilt ve sağlık hizmetleri kapsamında tampon, ped, kadın hijyen aparatları, kadın hijyen ürünleri ve genel çözümler sunmaktadır.

Kadınsı Hijyen Ürünleri ile Ekstra Koruma

Kadın bakım ürünleri son derece geniş bir yelpazede seçeneklere ayrılmıştır. Cilt ve vücut bakım ihtiyaçlarını karşılamak için farklı işlevlere sahip birçok ürün hijyenik sonuçlar almanıza yardımcı olur. Bu ürünler arasında kadınların adet dönemlerinde tercih ettikleri tamponlar yer almaktadır. Tampon kullanımı pedlere alternatif olarak tercih edilmektedir. Adet kabı olarak da bilinen tampon ile vajinadaki tamponda adet kanı birikir. Kapta biriken kanı 4 ila 6 saat içinde boşaltmalısınız. Uygulamalar vajinal tampon gibidir. Çıkarırken, kanı boşaltmak ve bardağı vajinaya geri sokmak için kapağın ucundaki sapı nazikçe çekebilirsiniz. Silikon kaplar ortalama 12 devirde kullanılabilir. Tamponlar farklı boyutlarda mevcuttur. Doğum yapmış kadınların genellikle daha büyük boy tampon kullanmaları gerekir. Silikon kapların kullanımı toksik şoka neden olmaz ancak hijyenik kullanım için mutlaka ellerinizi yıkamanız gerekmektedir. Adet kanamasını günlük hayatı etkilemeyecek şekilde geçirme özelliği birçok kadın için cazip bir seçenek olabilir. Bu süreçte adet pedleri ince yapıları ile sorunsuz bir şekilde adet sürecini geçirmenize yardımcı olurken, tamponlar da bir seçenek olabilir. Farklı ihtiyaçlara sahip kadınların alternatif olarak tercih edebileceği ped fiyatları da bütçenize uygun alışverişler yapmanızı kolaylaştırıyor.

Hijyenik Ped Alerjisi

Ped alerjisi olanlar için tampon kullanmak çok daha sağlıklı bir adım olabilir. İlk kez tampon kullanıyorsanız, ilk başta stresli görünebilir. Vajinal bölgeye tampon yerleştirme fikrine karşı önyargılı olmamalı ve kullanım sürecinin rahatlığını keşfederek alışkanlıklarınızı yenilemelisiniz. Tamponlar pamuktan yapılmıştır. Sıkıştırılmış pamuk adet kanını emer ve vajinadan çıkmasını engeller. Vajinanın üst kısmına yerleştirdiğiniz tampon vajina çevresindeki kaslarla birlikte burada kalır ve kanı emmedikçe aşağı inmez. Vajinal tamponlar 3 saatte bir değiştirilmelidir. Değiştirme sırasında ipi tutabilir ve yenisini takmak için yavaşça dışarı çekebilirsiniz. Tamponlar adet döneminiz boyunca daha rahat hareket etmenize ve spor aktivitelerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olur. Pamuklu veya silikonlu üretilen silindirik tamponlar olduğu gibi, ipin iç çamaşırın altında kalması için yerleştirilebilen çeşitleri de vardır. Günlük akıntınızın yoğunluğu değişkenlik gösterdiği için adet döneminin ilk günlerinde yoğun ve ultra yoğun emici seçenekleri tercih edebilirsiniz. Doğru kullanımda sağlığınıza ve bekaretinize müdahale etmeyen tamponlar varlığını hissettirmez ve adet döneminin stressiz geçmesine katkı sağlar. Aynı arabelleği 6 saatten daha uzun süre tutmak sorunlara neden olabilir. Tampon üzerinde 24 saatten fazla kalmak bakterilere ve enfeksiyon kapmanıza neden olur. Kadın hijyeni için son derece önemli olan bu uygulama titizlikle yapılmalıdır.

Kadın Hijyen Ürünleri

Menstrüasyon için kullanımı kolay bir şekilde kullanılabilir. Temel hijyen ürünleri arasında yer alan pedler, gün boyu konforunuzu artıran temiz bir tıslama sağlar. Organik ve çamaşır dostu özellikleri ile öne çıkan modeller çoğu zaman kurtarıcınız oluyor. Sadece çocuklarla tanışabileceksiniz. Günlük yaşamınızda birçok avantaj sağlayan iş dünyasından seyahatleri sırasında alışveriş yapar. Ped modelleri, antrenmanlarda yaşanabilecek kötü kokulara sahip cezaevi pamuklarına sahiptir. Günlük modellerdeki pedlerin, çocuklarınızın kıyafetlerine bulaşabilecek sorunları önlemek için yeterli emicilik kapasitesine sahip olması çok önemlidir. Genelde yokmuş gibi hissedenlerin ince ve kanatsız tasarımları var. Pamuksu bir üst araç ile his uyandıran zamansız parçalara üstün performans vaat ediyor. Hayatınızın her alanında birlikte yaşayabileceğiniz geniş bir alışveriş yelpazesine sahip olduğu için bütçenize uygun alışverişler yapmanızı kolaylaştırır.

Taşınabilir Küçük Hijyenik Pedler

Yükseklik kapasitesi ile üretimde üretilecek üründen pedleri parfüm kullanımından faydalanmadan yapmaz. Döneminizi yaşayabileceğiniz akıma göre çeşitli boy ve ebatlarda üretilen pedler, kullanımınıza sunulmadan önce birçok dermatolojik testten geçirilmektedir. Ürünleriniz 4 – 6 saatten daha az giyilebilir envanter için küçülür. Tahrişi veya kokuyu önleyebileceğiniz ve her zaman güvende kalabileceğiniz pedler esnek ve ince yapılardır. Ergonomik tasarımları ile gece ve gündüz kullanımlarına uygun farklı özellikleri ile hareketlerinizi kısıtlar. Kullanımda ufak tefek problemlere yol açabilecek klor, paraben veya parfümden yapılmış pedler de ciltte üstün sonuçlarla büyümektedir. Taşınabilir kullanımda faydalı olabilir. Kilitlenebilir sistemi ile pedlerinizi üst üste koyabileceğiniz ve çantanıza koyabileceğiniz kutular ped kullanımını çok daha pratik hale getiriyor. Küçük bir çanta boyutundadır, çantanın içindeki dar bir alanda pedlerinizi kamufle eder. Gününüzde rahatlıkla satın alabileceğiniz pedler, ince ve esnek yapısıyla öne çıkıyor.

Kadın Hijyen Ürünleri ile Yeni Güne Mutlu Başlangıçlar

Pedler, kullanılmayan ve normal pedler olarak sınıflandırılır. Günlük pedler tercih edilebilir. Gün içinde her zaman hijyenik kalabilmeniz için elinizi mümkün kılabilir. Normal tasarımlardaki pedler özel olarak tasarlanmıştır. Yetişkinler ve yüksek öğrenim için pamuklu pedler pratik çağdaş ürünlerdir. Kanatlı veya kanatsız tasarımlara sahip ürünler için sade tasarımlar sağlar. Kanatlı iç çamaşırların üst kısımlarını sarar ve baş aşağı dönmesini engeller. Kanatsız alt kısmındaki yapıştırıcının üzerine pratik bir şekilde yerleştirebilirsiniz. Kullanılacak iki tasarımın özünden alıcı için uygunsuz bir onaydır. Hem iç mekan hem de genel içerikle tasarlanan plastikler, içerik içermeyen veya ana akım ürünlerdir. Katlanıp portatif olarak yerleştirilebilen pedler boyanabilir. Pamuksu dokusu ile araçlara karşı 8 saate kadar üstün koruma sağlayan cihaz modelleri bulunmaktadır. Muhteşem ve etkili gücü ile spesiyalleriniz için üstün sonuç veren ürünler, üst hedef ile sıvıyı hızla emer ve jelleri ile etki gösterir.

Gece ve Gündüz için Hijyen Ürünleri

Çılgınlığınızın her bütçesine göre tasarlanabilecek tasarımlar olacaktır. Gündüz pedleri aktif günler için özeldir, gece pedleri, canlı ve yaşanabilir canlılarla karşılaşma potansiyeline sahip olacak şekilde yaşanabilir. Üstün koruma performansı, kadınsı hijyen maskeleri ve kokuları hapsetmesi ile farklı vücut şekilleri ile son derece uyumludur. Parçaların iç tasarımı ile birlikte iç tıslaması, küçüklerin diğer ürünlerde yeni günlerden çok daha fazla şeyleri iyileştirmesini sağlıyor. Kokuları maskeleyen ve hapseden pedlerin nefes alan katmanları, günümüz dünyasında her zaman kuruluğa yardımcı olur. Yapışkan bantları ile iç mekanınızı kaplayan ve her türlü ulaşım aracına erişim sağlayabilen çözümler sunar. Kadınların özel hayatlarında son derece önemli bir yere sahip olan pedler, onları yaşayabileceğiniz şekilde taşımanıza olanak tanır. Kadın rejiminden farklı adet döngüleri ile adet akışı ile yaşayabileceğiniz pedlerin varlığından yararlanabilirsiniz. Farklı özelliklere sahip beden pedagojik akışlarına bağlı olarak kendinizi etkili kılmak yeni gününüzü daha mutlu kılar.

Sağlığınız İçin Güvenle Kullanabileceğiniz Kadın Hijyen Ürünleri

Kadınsı hijyen ürünleri, cildin ve onun hijyeninin sağlanmasında son derece önemli bir yere sahiptir. Bu temel temel kadın sağlığı ürünleri, pedlere karşı dayanıklılık açısından gerekli olmalıdır. Çok daha rahat ve korkmadan harcama yapmanıza yardımcı olan pedler sıvıyı çabuk emer ve benzer problemler yaratmaz. Rahatlığının yanı sıra emici yapıları ile özellikleriniz için korumasız bir şekilde yaklaşılabilen ped çeşitleri özel güvenliklerini arttırmaktadır. Hapishanelerden pedler istenilen nem ve koku tıslama yapılarında gün içinde tamamen yeni giydirilmiş iç çamaşırlarıyla. Kolay kullanım için değiştirilebilen sıvılar, pedler, genital özelliklere sahip olmak için önemli bir yere sahiptir. Kullanılabilir hale getirilebilir.

Hijyen Temizleme Jel Fİyatı

Temizleme jelleri, genital kullanımlar. Onlardan gelen satışlardan ürünler. Kadın hijyeni gösterimi genital pH gösterimleri için ideal bir gösterim. Özellikle temizlemeleri, temizlemeleri ve kremleri ile hafiflenen yapıyı bozar. Genital hijyen için günlük bakım yapmanız gerekir. Temizlik tam olarak sağlanamazsa, uygulanabilecek veya koku gibi sorunlar çözülebilir. Bölgede uzun süre hijyene devam etmek mikro, bakteri veya hastalık oluşumuna davetiye çıkarabilir. Kısırlık sorunlarına neden olabilecek bu saatten pratik bir şekilde temizlik ürünleri ile gelebilirsiniz. Genital bölge temizleme jeli, köpük veya vajinal kayganlaştırıcı jelleri genital bölgelere uygulamalısınız. Duşta kullanabileceğiniz formlardaki yiyeceklerde deodorant içerik türleri bulunmaktadır. Temizlik hissi ile tazelenmeyi sevenlerin tercihi olan içerik formatları ile öne çıkıyor. Çılgınlığınız ve pH'ı etkileyecek herhangi bir müdahale, kapsamlı bir temizlik yapılmasını gerektirir. Hijyen azalıyor ve küçük görünüyor. Paraben, silikon ve hatta parfüme yer kalmayacak şekilde tasarlanan bakımlarda, cildi sorun yaratmayacak asit ve bazlardan korumaya yardımcı olur.

Kadın Hijyen Ürünleri Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Koruyucuları ve sıvı tutucu jelleri ile pedlere karşı yüzde 100'e yakın koruma sağlar. Tüm parçalarını emen jöleleriyle öne çıkan kadın makyajının arka örneği. Akışlar özelden görüntülendiğinden satın almak için kendinize ait bir öğeye sahip olmanız gerekir. Farklı vücut tipleri ile son derece uyumlu ve şiddetli akış tiplerine karşı üstün performans gösteren ürünler arasından seçim yapmak için iyi planlanmış bir hedef göz önünde bulundurulmalıdır. Genital hijyeni yapamadığınız yeni yıllara karşı hem iş hem de yaşamdaki yaşamınızı direniş sistemlerinde geçirmenize yardımcı olur. Koku gidermede mükemmel olan mahsullerden yetiştirilirler. Kadın sıhhi kütüphanesinin masraflarına yardımcı olur. Medikal silikonlarla üretilip sistemlerde barındırılmaktan korunmak için bir seçenek olan bu aparat ile temizliğinizi kaldırabilirsiniz. Umumi tuvaletlerden verebileceğiniz ön ek, sağlığınızı da iyileştirebilir.

Hamilelikte Hijyen Ürünleri

Özellikle hamile olanlar veya oturmakta zorluk çekenler bu filmlerden çıkan aparatları aktif spor alanında kullanabilirler. Kadın sağlığı ve hijyeninde önde gelen organik ince kanatlı pedler eğitim ve ekil olmayan yapılardadır. Organik pamuğun iç ve dış kısımlarına sahip sistem ürünlerinde klor ve süper emici maddeler. Kolayca katlanabilen portatif yapılardaki ürünler ile derelerden gelebilecek kötü kokulara ve akıntılara karşı tercih edilebilir. Saklanıp götürülebilecek şekilde tasarlanabilirler, ince formda tasarlanabilirler. Kullanılmayan iç çamaşırları için uygun olan pedler adeta yok oluyor. Çünkü gün içinde içinde bulunduğunuz kıyafetlerle ilgili günlük sorunlarla karşılaşabileceğiniz durumlar. Bu şansa yardımcı olmak veya genital güzelliklerin geleceğine geçmek için kadın bakımını tercih edebilirsiniz.

Hijyen Ürünleri En Uygun Fiyat

Saçhane üyelerine özel indirim fırsatları ile en uygun fiyatlardan yararlanma fırsatlarını kaçırmamak için Hijyen Kategorisinde bulunan Dermokozmetik, El Dezenfektanı, Lastik Eldiven, Hijyenik Ped, İntim Bakımı, Islak Mendil, Islak Tuvalet Kağıdı, Kolonya, Kulak Pamuğu, Mendil, Makyaj Pamuğu, Roll-On, Sabun, Sıvı Sabun, Tampon, Ter Emici Yapraklar vb. ürünlerine bakmayı unutmayın.

Erkek Hijyen Ürünleri

Erkekler için hijyen ürünleri giderek daha çeşitli hale geliyor. Erkek duş jeli markaları, erkek hijyen ürünleri, erkek sabunları ve erkek cilt hijyen ürünleri bunlardan sadece birkaçıdır. Peki, erkekler hijyen ürünleri alırken nelere dikkat etmeli, erkekler için günlük hijyen ne olmalı, erkek çocuklarına hediye olarak neler alınabilir?

Erkekler İçin Günlük Hijyen İpuçları

Erkek cildi, kadın cildinden çok farklı bir dokuya sahiptir. Bu nedenle mutlaka erkek cildi formüle edilmiş ürünleri tercih etmelidirler. Cilt tipine, sakal yapısına ve kullanım alışkanlıklarına göre geliştirilmiş jilet kullanımı günlük rahatlık açısından da dikkate alınmalıdır.

Erkeklere Uygun Hijyen Ürünleri

Birçok kadın erkek arkadaşına, babasına, eşine, erkek kardeşine veya erkek iş arkadaşına hediye almakta zorlanır. Erkeklerin kadınlar kadar aksesuar kullanmamaları onlara hediye bulmanın zor olmasının temel nedenidir. Peki, erkekler için hediye seçeneği olarak hijyen ürünleri tercih edilebilir mi? Erkekler için hijyen ürünleri günlük yaşamın önemli bir parçasıdır. Erkekler için hijyen bakım ürünleri hediye seçenekleri olarak değerlendirilebilir. Örneğin çok seyahat eden bir beyefendi için güzel bir bakım çantası alıp içine tıraş sonrası, roll-on, deodorant, tıraş sonrası krem ve losyon, tıraş köpüğü, tarak, erkek sabunu gibi ürünler doldurabilirsiniz. Çok keyifli bir hediye seçeneği olacaktır. Üstelik sürekli ihtiyaç duyacağı ürünler de günlük kullanımı kolaylaştıracak şekilde çantasında bulunuyor.

Daha Fazla Göster

Sitemizde satışa sunulan ürünler profesyonel kullanım için tasarlanmıştır ve ürün içerikleri yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Ürünleri, mutlaka ambalaj üzerindeki uyarılar ve talimatlar doğrultusunda kullanınız.

Uygulama hatasından kaynaklanan problemlerin sorumluluğu kullanıcıya aittir.

Kozmetik ve dermokozmetik ürünlerin yasal tanımı: Kozmetik ürün: İnsan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeler şeklindedir. Kozmetik ürünler ve takviye edici gıdaların, Hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Kozmetik ürünlerin cildin alt tabakalarında ve kalıcı olarak etki ettiği iddia edilemez. Sitemizde belirtilen açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz.Ürünlerin üretildiği ülkelerdeki farklı yasalar gereği ürünlerin orijinal isimleri ülkemizdeki kozmetik tanımını aşar şekilde olabilir. Bu tip ürün isimlerinin Türkçe’ye çevrilmesi durumunda kozmetik tanımını aşan ifadeler ortaya çıkabilir. Bu durumdan firmamız sorumlu tutulamaz.

Profesyonel Saç ve Kişisel Bakım Ürünleri Sachane Adresinde

Sachane sitesinde ihtiyaç duyduğunuz bütün profesyonel saç bakım ürünleri, şekillendiriciler, boya bakım ürünleri, kişisel bakım ürünleri, profesyonel ekipmanlar, dermokozmetik ürünleri, anne & bebek ürünleri, erkek bakım ürünleri, besin & destek ürünlerinin yanı sıra, piyasanın en uygun fiyatlarının bulunduğu Fırsatlar ve diğer tüm kampanyalar sizlerin hizmetine sunulmuştur. Sachane'de ürünlerin içerikleri ve ayrıntıları uzmanlarımız tarafından titizlikle hazırlanmakta olduğundan, uygulama ve ürünün amacı, kullanım şekli gibi içerikleri başka yerde aramazsınız. Ürün seçiminde tereddüt yaşayan müşterilerimiz sorularını 0850 307 70 70 numaralı telefondan müşteri temsilcilerimize danışabilir, ürün detay sayfalarında yer alan "Soru sorun" özelliği sayesinde ürün hakkında aklınıza takılanları uzmanlarımıza yöneltebilirsiniz.

Hangi markaları bulabilirim?

Ödeme seçenekleri neler?

14 gün içinde iade

Orijinal ürün garantisi

Mesaj ve Sorularınız

0850 307 70 70

Çağrı merkezi çalışma saatlerimiz

Hafta içi 10:00-16:30

[email protected]

Bizi Takip Edin

Mobil Uygulamalar

Google Play StoreApp Store

Tedarikçi Olun

Tedarikçi ayrıcalıklarından yararlanın

[email protected]

Anasayfa

Kategoriler

Favoriler

Hesabım

Sepetim