Sepetiniz Boş
Soru Cevap
Soru : KMS California Freeshape Hot Flex Spray sizden aldığım çok güzel ve başarılı bir ısı koruyucu; saçımda yağlanma ya da kuruma yapmıyordu, yumuşak ve kalın gösteriyordu. Bu ürün kalmayınca bu markanın KMS California Addvolume Volumizing Spray (200ml) bu ürünü kullanmaya başladım. Bu çok başarılı bir ürün, bunu da sizden alıyordum, bu da elinizde kalmadı. Bana bu ürünler kadar başarılı aynı düzeyde bir ürün tavsiye eder misiniz mümkünse? Çünkü seçemedim, çünkü ürünler çok pahalı.
Oktay N. 12.03.2017
Cevap: Oktay Bey Merhaba, Ürünlerin kullanımları ya da ürün tavsiyesi için sorularınızı Saç Doktoruna sormanızı rica ederiz. Sormuş olduğunuz sorular, gün içerisinde saç uzmanımız tarafından cevaplanmaktadır. Saç Doktoruna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Soru : Bu ürünle aynı anda Wella Sp Men Refresh Canlandırıcı Tonik 125ml kullanabilir miyim; yani saçımı yıkadıktan sonra saç toniği, sonrasında ısı koruyucu kullanabilir miyim?
Oktay N. 04.03.2017
Cevap: Oktay Bey Merhaba, Wella Sp Men Refresh Canlandırıcı Tonik saç derisinden, saçların köklerine masaj yaparak uygulanan bir ürün, fön spreyi ise saçın boy ve uçlarına uygulanan bir ürün olduğundan ikisini birlikte kullanmanızda bir sakınca yoktur.