Sachane
bannerfavicon

Uygulamayı

İndirin

Filtreler

Filtrele

Saç Şekillendirici Pudra Ürünleri ve Fiyatı

Saç Pudrası

Saç pudrası, saça hacim ve doku kazandırmak için köklerinize uyguladığınız pudra benzeri bir üründür. Genelde bebek pudrası görünümündedir. Birçok insan estetik açıdan daha hoş saç modelleri yaratmak için hacimli saçlara ihtiyaç duyar. Saç pudrası erkekler için kullanılabilir. Saç pudrası, yıllardır kadınlar tarafından hacim ve şekillendirme için kullanılmaktadır. Erkek saç modelleri istenilen görünümü elde etmek için saçın çok hacimli olmasını gerektirir. Saç pudrası bu tarz saç modellerinde hacim kazandırıcı veya saç şekillendirici pudra olarak kullanılır. Saç pudrası, son zamanlarda kadınların en çok tercih ettiği yöntemlerden biridir. Saç şekillendirici pudralarının küçük kutularda kullanıcılara sunulması sayesinde saç pudraları her çantada bulunabilmektedir. Saçlarda hoş bir etki bırakan saç pudraları gür saçlı kişilerin saçlarına dolgunluk katar. İnce telli saçlara sahip kişilerin saçlarına hacim ve ihtişam katar. Saç pudrasının bu kadar güzel etkileri sayesinde kullanımı her geçen gün artarak devam etmektedir.

Saç Şekillendirici Pudra Çeşitleri

Saçta pudra kokusu olmayan ve saçta kullanıldığında yapışkanlık hissi vermeyen bir üründür. Saç pudrası, saça yapışmayan inanılmaz derecede ince, hafif bir tozdur. Bu tozların favori bir özelliği, istenilen hacim etkisini elde etmek için az miktarda pudranın bile yeterli olmasıdır, bu nedenle satın alınan saç pudraları uzun süre kullanılabilir. Kullanılan saç pudrası miktarına kıyasla saça birçok faydası vardır. Son zamanlarda yaygınlaşan saç pudrası uygulaması sanıldığı kadar zor değil. Saç pudrasını kendi saçınıza uygulamak ve gün içerisinde kullanmak son derece kolaydır. Saç pudrası hafifçe saç köklerine serpilir. Bunun amacı saça ana anda hacim kazandırmak ve saçtaki fazla yağı emmektir. Saç, tam olarak istenen dokuyu elde etmek için elle karıştırılır. Saç kökleri parmak uçlarıyla ovulur. Tüm bu işlemlerden sonra saçlar yıkanmadan birkaç basit yöntemle yeniden canlandırılır. Saç pudrasının kullanımı kolay olmasının yanı sıra saçtan çıkarılması da kolaydır. Ürün sadece saç yıkanarak saçtan çıkarılabilir. Piyasada birçok saç pudrası markası bulunmaktadır. Ülkemizde pek çok kişinin tercihi olan renkli saç pudraları da kullanıcılara sunulan saç pudrası çeşitlerinden biridir. Saçhane adresinde birçok farklı markayı inceleyebilir ve çeşitli saç pudraları arasındaki farkları bulabilirsiniz. Birçok kişi saç tipine uygun en iyi saç pudrasını kullanmak ister ve birçok kişiden bu konuda tavsiye ister. Saç pudrası satın almadan önce saç pudrası incelemelerini okumak bu konuda size yardımcı olabilir. Çünkü farklı yapılardaki saç tozları, saçın ince ve kalın yapısına göre farklı performanslar sergilemektedir. Bu gibi sebeplerden dolayı saç pudrası satın almadan önce daha önce kullanmış olan kişilerin yorumlarını okumak birçok fikir edinmemize yardımcı olur. İncelediğiniz incelemeler, ihtiyaçlarınıza en uygun saç pudrasını seçmemize yardımcı oluyor.

Saç Pudrası Fiyatları

Saç pudrası hacim katan, doku oluşturan ve mat bir görünüm veren çok yönlü bir şekillendirme ürünüdür. Saç pudrasının hafif ve yağ emici özelliği sayesinde saçınızı yıkamanıza gerek kalmadan dakikalarca saçınızdaki yağlı görünümü giderebilir. Saç pudrasını saça uygulamak ve dağıtmak kolaydır, böylece bir kişi saç pudrasını kolayca uygulayabilir. Saç pudrası, özellikle saç köklerinin tamamına ince bir tabaka halinde serpilerek uygulanmalıdır. Saç pudrası çok hafiftir, saçınızı ağırlaştırmadan şekillendirmenize yardımcı olur. Saç pudrası genellikle kokusuzdur. Saç pudrası fiyatları genel olarak pudranın boyutuna ve marka bilinirliğine göre değişmektedir. En çok tercih edilen tozlar genellikle daha ince yapılı olanlardır ve bu yapıya sahip tozlar birçok işlemden geçirilip yapısal olarak inceltildiği için genellikle yüksek fiyata satılır. İnce tozlar saçtaki yağın emilimini hızlandırır ve saçın hacmini arttırır. Saç pudrasının kullanılması daha dolgun bir saç ile sonuçlanır, ancak saç pudrasının kafa derisinde çok uzun süre bırakılması genellikle tavsiye edilmez. İnce tozlar saçta kolayca dağılırken, kalın tozların saça yayılması daha zordur. Kalın yapılı tozlar bu tür zorluklardan dolayı daha az tercih edilmekte ve piyasada daha düşük fiyata satılabilmektedir.

Saç Pudrası Alırken Hangi Özelliklere Dikkat Edilmelidir?

Birçok kişi yaz aylarında saç şekillendirmek için şekillendirici saç pudrası kullanır. Saç pudrası son zamanlarda tercih edilen mat görünümü elde etmenize yardımcı olurken, uygulandığı andan itibaren saça dolgun, kabarık bir görünüm kazandırır. Saç pudrası en çok kısa saçlı ve orta saç telleri olan kişiler için uygundur. Saç pudrası kullanımı sonucunda amaçlanan görünüm hakkında bir karar verilmelidir. Saç tozları genellikle saçın ıslak, yağlı görünümünü alarak kuru ve mat bir görünüm sağlar. Saç pudrası, yağlı saçların kolayca kurumasına ve görünmesine yardımcı olur. Yağlı saçlara pudra uyguladıktan sonra saçı ağırlaştırmadan kolayca şekil almasına yardımcı olur. Saç pudrası satın alırken ve saç üzerinde kullanırken bu kuru sağlıklı görünümün oluşacağı bilinmelidir. Saç pudrası kullananlar, saç pudrası satın alırken saç pudrasının saça ağırlık veren maddelerden üretilmediğinden emin olmak isterler. Saçları kolayca dolgunlaştıran ve saç derisinde ağırlık yapmayan pudralar birçok kişi tarafından en iyi saç pudraları olarak kabul edilir.

Şekillendirici Pudra Ürünleri En Uygun Fiyat

Saçhane üyelerine özel indirim fırsatları ile en uygun fiyatlardan yararlanma fırsatlarını kaçırmamak için Şekillendirici Pudra Kategorisinde bulunan Impala, Loreal Professionnel, RedOne, Schwarzkopf, Davines, Milk Shake, Artego, American Crew, Osmo vb. markalara bakmayı unutmayın.

Daha Fazla Göster

Sitemizde satışa sunulan ürünler profesyonel kullanım için tasarlanmıştır ve ürün içerikleri yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Ürünleri, mutlaka ambalaj üzerindeki uyarılar ve talimatlar doğrultusunda kullanınız.

Uygulama hatasından kaynaklanan problemlerin sorumluluğu kullanıcıya aittir.

Kozmetik ve dermokozmetik ürünlerin yasal tanımı: Kozmetik ürün: İnsan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeler şeklindedir. Kozmetik ürünler ve takviye edici gıdaların, Hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Kozmetik ürünlerin cildin alt tabakalarında ve kalıcı olarak etki ettiği iddia edilemez. Sitemizde belirtilen açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz.Ürünlerin üretildiği ülkelerdeki farklı yasalar gereği ürünlerin orijinal isimleri ülkemizdeki kozmetik tanımını aşar şekilde olabilir. Bu tip ürün isimlerinin Türkçe’ye çevrilmesi durumunda kozmetik tanımını aşan ifadeler ortaya çıkabilir. Bu durumdan firmamız sorumlu tutulamaz.

Profesyonel Saç ve Kişisel Bakım Ürünleri Sachane Adresinde

Sachane sitesinde ihtiyaç duyduğunuz bütün profesyonel saç bakım ürünleri, şekillendiriciler, boya bakım ürünleri, kişisel bakım ürünleri, profesyonel ekipmanlar, dermokozmetik ürünleri, anne & bebek ürünleri, erkek bakım ürünleri, besin & destek ürünlerinin yanı sıra, piyasanın en uygun fiyatlarının bulunduğu Fırsatlar ve diğer tüm kampanyalar sizlerin hizmetine sunulmuştur. Sachane'de ürünlerin içerikleri ve ayrıntıları uzmanlarımız tarafından titizlikle hazırlanmakta olduğundan, uygulama ve ürünün amacı, kullanım şekli gibi içerikleri başka yerde aramazsınız. Ürün seçiminde tereddüt yaşayan müşterilerimiz sorularını 0850 307 70 70 numaralı telefondan müşteri temsilcilerimize danışabilir, ürün detay sayfalarında yer alan "Soru sorun" özelliği sayesinde ürün hakkında aklınıza takılanları uzmanlarımıza yöneltebilirsiniz.

Hangi markaları bulabilirim?

Ödeme seçenekleri neler?

14 gün içinde iade

Orijinal ürün garantisi

Mesaj ve Sorularınız

0850 307 70 70

Çağrı merkezi çalışma saatlerimiz

Hafta içi 10:00-16:30

[email protected]

Bizi Takip Edin

Mobil Uygulamalar

Google Play StoreApp Store

Tedarikçi Olun

Tedarikçi ayrıcalıklarından yararlanın

[email protected]

Anasayfa

Kategoriler

Favoriler

Hesabım

Sepetim