Sachane
bannerfavicon

Uygulamayı

İndirin

Filtreler

Filtrele

0

5.0

(3)

Silhouette Süper Tutucu Köpük 500ml

0

4.3

(3)

Davines Curl Moustruzing Bukle Belirginleştirici Köpük 250ml

0

5.0

(5)

Wella EIMI Extra Volume Güçlü Tutuşlu Hacim Veren Saç Köpüğü 300ml

0

5.0

(1)

Insight Styling Volumizing Hacim Veren Şekillendirici Köpük 150ml

0

5.0

(2)

Wella EIMI Shape Control Güçlü Tutuşlu Saç Köpüğü 500ml

0

3.7

(3)

Bonacure Collagen Doğal Hacim Mükemmelleştirici Köpük 200ml

0

5.0

(1)

Wella EIMI Natural Volume Hafif Tutuşlu Hacim Veren Saç Köpüğü 300ml

Saç Köpüğü Ürünleri Fiyatı

Saç Köpüğü Ürünleri

Güzel ve bakımlı saçlara sahip olmak birçok kadının arzularından biridir. Saç bakımı için geliştirilmiş birçok seçenek, saça uygun yapısı ile saçınızı besler ve aynı zamanda kolay şekil almasını sağlar. Markaların geliştirdiği özel formüllü saç şekillendirici köpük alternatifleri, saçınızın yapısına uygun modeli bulmanızı kolaylaştırıyor. Geliştirilen ürünlerde sunulan yüksek performans sayesinde her saç tipine uygun seçeneğe ulaşabilecek ve saçınızın istediğiniz şekli almasına yardımcı olacaksınız. Hacimli yapısı ve kolay uygulaması ile saçlarınızı şekillendirirken kolaylık sağlayan saç köpüğü alternatifleri, kıvırcık, dalgalı veya düz saça sahip kullanıcıların saçlarında da devrim yaratmayı hedefliyor. Farklı sertlik derecelerine sahip bu ürünler ile günlük kullanım için tercih edebileceğiniz kremsi dokuları veya dilerseniz dayanıklı yapısı ile gün boyu ilk anki gibi bir görünüm sunacak alternatifleri tercih edebilirsiniz.

Saç Köpükleri ile Saçlarınızı Şekillendirin

Saçlarınızı şekillendirmek için tercih edebileceğiniz en pratik seçeneklerden biri olan saç köpüğü ile az kullanımda bile farkı görebilirsiniz. Saçın yapısını besleyen ve şeklini ön plana çıkaran bu ürünler aynı zamanda yağlılık ve kilo kaybı gibi durumlara neden olmayan formülleri ile size rahat kullanım avantajı da getiriyor. Bu sayede saçınızdaki bukleler daha belirgin hale gelecek ve aynı zamanda daha doğal bir görünüme kavuşacak ve yağlılık oranı minimuma inecektir. Saçınızın yapısına göre tercih edeceğiniz saç köpüğü markaları, farklı formülleri ile her saç tipine uygun alternatifler bulmanızı kolaylaştırıyor. Örneğin saçınızın yapısı yağlı ise tercih edeceğiniz içerik saçınızın gün içinde solmasını ve ağırlaşmasını engelleyecek formüle sahip seçenekler olmalıdır. Bu ürünler sadece şekillendirme sonrası saçınızın bozulmasını engellemekle kalmaz, aynı zamanda saç yapınızın daha sağlıklı görünmesini sağlar. Ağırlık yapmayan özel formüller saçınıza doğal bir güzellik katarken aynı zamanda daha ışıltılı bir duruş sunar.

Saç Köpüğü Yağlı Saçlara Özel Ürünler

Yağlı saçların en büyük sorunu olan yağlanma sorunu, birçok markanın tasarladığı köpükler ile tarihe karışıyor. Yağlanma önleyici formülleri sayesinde saçlarınızın uzun süre yağlanmamasına yardımcı olan bu ürünler sayesinde hem gün içinde hem de özel günlerinizde kendinizi iyi hissedeceksiniz. Besleyici yapıları ve yüksek performansı ile her kadının vazgeçilmezi olan köpükler, oldukça pratik bir şekilde uygulandıkları için de tercih edilmektedir. Ürünü kutusunda birkaç kez çalkaladıktan sonra saçınıza uygulayarak yüksek performansın keyfini çıkarabileceksiniz.

Saç Köpüğü Nasıl Kullanılır?

Saç köpüğü seçerken saçınızın yapısını bilmek kullanım sürecini daha verimli hale getirecektir. Üretilen ürünlerin yapısı saçınızla uyumlu ise saçınızın daha iyi bir görünüme sahip olması kaçınılmaz hale gelir. Her saç tipine uyum sağlayan bu ürünler ile buklelerinizi daha belirgin hale getirebilir veya dalgalı saçlarınızın uyumunu ortaya çıkarabilirsiniz. Geliştirilmiş özel formüller tutuş performanslarıyla da dikkat çekiyor. Şekillendirme sonrasında saçınızın bozulmamasını istiyorsanız sert yapısı ile uzun süreli dayanıklılık sağlayan modelleri tercih edebilirsiniz. Kuru saçların yanı sıra yağlı saçlar için de birçok alternatif üreten markalar, saçınızın kuru ve bakımsız görünümünü değiştirmeyi amaçlıyor. Üretilen köpük seçeneklerinde saç yapınıza canlılık katacak özel yağlar saçınızı dipten uca besleyerek size daha parlak bir görünüm imkânı sunar.

Saç Köpüğü ile Canlı Saçlara Sahip Olabilirsiniz

Bu sayede saçlarınızı daha canlı hale getiren besleyici seçenekler aynı zamanda size doğal bir görünüm kazandırıyor. Saç köpüğünü saç jölesi ve jölelerinden ayıran en temel özellik, ürünlerin saçınızı ağırlaştırmayan bir formüle sahip olmasıdır. Daha kremsi yapısı sayesinde uygulaması kolay olan bu ürünler saçınızı hem besleyerek hem de şekillendirerek fonksiyonel kullanım sağlar. Bu sayede saçlarınızı şekillendirebilecek ve aynı zamanda daha bakımlı bir görünüme sahip olmanızı kolaylaştırmış olacaksınız. Peki saç köpüğü nasıl kullanılır? Geliştirilen bu ürünler, pratik uygulama imkânı ile dakikalar içinde size yüksek performans sunar. Seçtiğiniz ürünü içindeki krem köpürene kadar sallamanız ve ardından dilediğiniz kadar alıp saçınıza sürmeniz yeterlidir. Kıvırcık saçlı bir kullanıcıysanız difüzör yardımıyla saçlarınızı daha şekilli hale getirebilir ve buklelerinizin belirgin bir görünüme sahip olmasını sağlayabilirsiniz. Köpük seçenekleri, duştan sonra veya gün içinde uygulanabilecek alternatifleri ile aradığınızı bulmanızı sağlar. Ayrıca markalar tarafından özel olarak formüle edilmiş ve kremsi yapısı ile uygulama kolaylığı sunan bu ürünleri tercih ederek saçlarınızın her zaman daha bakımlı bir görünüme sahip olmasını sağlayabilirsiniz.

Kıvırcık Saçlar İçin Saç Köpüğü Ürünleri

Kremsi dokusu ile saça eşsiz bir görünüm kazandıran köpük seçeneklerindeki polimerler sayesinde saçınızın daha dolgun bir görünüme sahip olmasını sağlar. Bu avantajı ile jöle ve jölelerden ayrılan köpük alternatifleri saçınızın her teline dokunarak dolgun ve canlı olmasını sağlar. Saç tipiniz ne olursa olsun, geliştirilmiş formüldeki özel yağlar ve içerikler saçınızı sağlıklı bir şekilde besleyerek size daha yüksek performans imkânı sunar. Saç şekillendirirken en önemli noktalardan biri ürünlerin saçta elektriklenme ve elektriklenme yapmamasıdır. Saçınızda kabarık bir görünüm oluşturacak ürünleri tercih ederseniz, daha dağınık bir saç görüntüsü sizi bekleyeceğinden, markaların kabarma önleyici seçeneklerini satın alarak daha doğal bir görünüme kavuşabilirsiniz. Bu sayede saçlarınızın her zaman sağlıklı ve estetik bir görünüme sahip olmasını sağlayabilirsiniz.

Düz Saçlar İçin Saç Köpüğü Ürünleri

Saç şekillendirme hem günlük hayatta hem de iş hayatında oldukça önemli bir noktadır. Güzel bir görünüm için saçınızın her zaman bakımlı olması gerektiğini bilen markalar, geliştirdikleri köpük seçeneklerinde kıvırcık saçtan düz saça tüm saç tiplerine uyum sağlayan bir formül sunuyor. Kıvırcık saçlı bir kullanıcıysanız, buklelerinizin daha belirgin olması ve saçınızın kabarık görünümünden kurtulması için markaların kabarma önleyici ve elektriklenme önleyici köpük seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Kıvırcık saçlar başlı başına kabarık bir görünüme sahip olduğu için yanlış uygulamalar ve ürün tercihi saçlarınızın daha fazla şişmesine ve bakımsız görünmesine neden olacaktır. Bu gibi durumlarla karşılaşmamak için kıvırcık saçlar için saç köpüğü seçeneklerini de kullanabilirsiniz. Farklı özlere sahip bu ürünler hindistan cevizi yağı, macadamia yağı ve argan yağı gibi birçok içerikle satışa sunulmaktadır. Doğal yağlar saçınızı beslediği ve aynı zamanda şekillenmesini kolaylaştırdığı için doğal yağlı ürünleri tercih ederek işlem süresini daha kısa tutabilirsiniz.

Kıvırcık Saçlar İçin Saç Köpüğü Modelleri

Kıvırcık saçlı kullanıcıların tercih edebileceği köpük seçenekleri duştan sonra ıslak veya nemli saça uygulanarak yüksek performans sağlanır. Saçınızı difüzör yardımı ile kurutarak köpüğün saçınıza daha iyi nüfuz etmesini ve buklelerinizin daha sağlıklı bir şekilde çıkmasını sağlayabilirsiniz. Geliştirilen ürünlerin yüksek tutma performansı da saçlarınızın dökülmesini engeller. Bu sayede gün içerisinde saçlarınızın daha belirgin buklelere sahip olduğunu görebilirsiniz. Sadece kıvırcık saçlı kullanıcılar için değil, dalgalı saçlı kullanıcılar için de farklı seçenekler sunan markalar sayesinde aradığınız ürünü bulmakta hiç zorluk çekmeyeceksiniz. Kıvırcık saç köpüğü modelleri gibi alternatifleri tercih ederek saçınızın gerçek yapısını ortaya çıkarabilir ve gün boyu kalıcılığından yararlanabilirsiniz. Özel yağları ve ipeksi dokusu ile kullanımı keyifli hale getiren bu ürünler, saç yapınız ne olursa olsun size ipeksi bir dokunuş kazandırmayı hedefliyor.

Saç Köpüğü Ne İşe Yarar?

Hem ısı uygulamaları hem de farklı ürünlerin kullanımı nedeniyle saçlar değişebilir. Örneğin, kıvırcık saçlı kullanıcılar yanlış ürünleri tercih edebilir veya saçlarına sürekli olarak aşırı ısı uygulayarak saçlarının daha kabarık veya elektriklenmiş bir görünüme sahip olmasına neden olabilir. Bu durum dalgalı saçlı kullanıcılar için de geçerli olduğundan, saçınızın dalgasını ortaya çıkarmak için markaların özel olarak tasarladığı köpük seçeneklerini tercih edebilirsiniz. Köpüğü kullanarak saçınızın doğal dalgalara sahip olmasını sağlamak için duştan sonra saçınızın uzunluğuna uygun miktarda köpük uygulayarak doğal dalgalar oluşturabilirsiniz. Tüm saç tiplerine uygun köpükler sayesinde saçlarınız beslenecek ve güçlenecek, aynı zamanda daha bakımlı bir görünüme sahip olacaktır. Dalgalı ve kıvırcık saçlar için tercih edilen köpük seçenekleri, saçın kabarık görünümünden arınmasını da sağlar.

Saç Köpük Çeşitleri

Saç tellerine mükemmel bir şekilde nüfuz etmeyi başaran bu ürünler, kabarıklık yapmayan özel yapıları ile saçlarınızın daha kalın görünmesini sağlar ve daha doğal bir görünüm oluşturur. Bu sayede saçlarınızı şekillendirmek için markaların ürettiği köpük seçeneklerini tercih edebilir ve kolay uygulama avantajından yararlanarak yüksek verimin keyfini çıkarabilirsiniz. İnce saçlı kullanıcıların en çok tercih ettiği ürün olan köpük seçenekleri daha dolgun bir görünüm kazandırmaktadır. İnce telli saçların daha hacimli görünmesini sağlayan kremsi formülü ve size daha feminen bir görünüm avantajı sunan hacimli saç köpüğü alternatifleri sayesinde ince telli saçlarınızın daha sağlıklı ve canlı görünmesini sağlayabilirsiniz. Saçlarınız kısa ise saç köpüğü seçenekleri ile şekil vermeniz kolaylaşır. Son dönemin popüler saç trendi olan kısa saç modelleri, kıvırcık saçlı ve düz saç tipine sahip kullanıcılar için trend alternatifi olarak görülüyor.

Kısa Saçlar İçin Saç Köpüğü

Kısa saçların daha canlı bir görünüme sahip olması için saç şekillendirme seçeneklerini tercih etmeniz kullanım sırasında da size avantaj sağlayacaktır. Duştan sonra ıslak veya nemli saça uygulayacağınız köpükler kısa saçlarınızı anında dalgalı veya kıvırcık yapacaktır. Güçlü yapısı sayesinde berrak dalgaların gün boyu yanınızda kalmasını sağlayan bu ürünler sayesinde gün boyu kendinizi iyi hissedecek ve arzu ettiğiniz saçlara sahip olacaksınız. Kısa saçlarınızı mükemmel bir şekilde şekillendirmek ve daha dolgun görünmesi için saç köpüğü ve kısa saç şekillendirme tekniklerini de uygulayabilirsiniz. Yine difüzör yardımıyla kısa saçlarınızın kıvırcık görünmesini sağlayabilir ve daha dolgun bir görünüme ulaşmanızı kolaylaştırabilirsiniz.

Dalgalı Saçlara Özel Saç Köpüğü Ürünler

Markaların geliştirdiği sünger seçenekleri tutuş açısından farklılık göstermektedir. Örneğin gün içinde saçınızın bakımlı ve hafif dalgalı olmasını istiyorsanız daha az tutuş performansına sahip seçenekleri tercih etmeniz size aradığınız performansı sunacaktır. Aynı şekilde saçınızdaki bukleler zaten belirginse, tutma gücü düşük seçenekleri tercih ederek daha canlı ve dolgun bir görünüme kavuşabilirsiniz. Birçok gelişmiş seçenekte sunulan farklı özellikler, saç yapınıza benzersiz bir dokunuş katar. Sadece şekillendirmek için değil aynı zamanda saçınızı beslemek için de satışa sunulan bu ürünler ile saçlarınızın gün içerisinde arzu ettiğiniz parlaklığa kavuşmasını kolaylaştırabilirsiniz. Şekillendirici saç köpüğü alternatiflerinde sunulan 1-5 arası sertlik dereceleri saç yapısına uygun içeriği bulmada kolaylık sağlar. Örneğin saç telleriniz ince ve seyrek ise 1 numaralı ürünleri tercih edebilirsiniz. Bu ürünler saçınızın sadece ince yapısını beslemekle kalmayacak, aynı zamanda dolgunluk kazandıracak ve istediğiniz şekle gelmesini sağlayacaktır.

Kalın Saçlara Özel Saç Köpüğü Ürünleri

Kalın saç telleriniz varsa 5 numaralı ürünleri tercih edebilirsiniz. Bu ürünler yüksek tutuş performansı sağlayarak saçlarınızın gün boyu ilk yapıldığı zamanki gibi kalmasını kolaylaştırır. Üretilen ürünlerde sunulan farklı numaralar saç yapısına göre uyumluluk göstermektedir. Bu sayede kendi saçınızı şekillendirirken size yakışan içeriği seçebilecek ve saçlarınızın gün boyu daha iyi görünmesini sağlayabileceksiniz. Tutma performansı açısından sizin için yeterli olan ürünleri değerlendirirken dikkat etmeniz gereken bir diğer nokta ise saçınızın kolay şekil alabilmesidir. Eğer saçlarınız kolayca şekillendirilebiliyorsa yoğunluk olarak size hitap edebilecek 1 numaralı ürünleri tercih edebilirsiniz. Saç telleriniz kalınsa ve şekil vermekte zorlanıyorsanız sertlik derecesine göre 2 ve 3 gibi alternatifleri de değerlendirebilirsiniz.

Saç Köpüğü Ürünleri En Uygun Fiyatla

Saç yapınızı iyi bilmek, ürün satın alırken daha iyi seçeneklere ulaşmanızı kolaylaştırır. Saç telleriniz kalın ve şekillendirilmesi zor ise markaların tasarladığı 5. seçeneği tercih edebilir, saçlarınızı gün boyu aynı tutarken daha kolay şekillendirebilirsiniz. Şekillendirilmesi zor olan saçlar gün içerisinde solup daha bakımsız hale gelebilir. Bu gibi durumlardan kaçınmak için besleyici köpükler tercih ederek saçlarınızı gün içinde daha parlak ve canlı tutabileceksiniz. Kıvırcık saç görünümüne sahip olmak için tercih ettiğiniz köpükler düz saçlarda bile mükemmel performans sağlar. Saçınız düz ve şekil alması zor bir yapıya sahipse köpüğü uyguladıktan sonra ısı uygulayarak kalıcılığını artırabilirsiniz. Ürünlerde bulunan koruyucu formül sayesinde saçlarınızı ısıya karşı koruyabilecek ve daha sağlıklı bir kullanımın keyfini çıkarabileceksiniz.

Düz Saçlar İçin Saç Köpüğü Ürünleri En Uygun Fiyata

Düz saçlı kullanıcılar için özel olarak tasarlanmış yüksek tutma gücüne sahip alternatifler sayesinde saçlarınızı kıvırcık ya da dalgalı gösterebileceksiniz. Saçınızı yapısına zarar vermeden şekillendirmeyi hedefleyen birçok ürün, özel formülüyle dünyanın birden fazla yerinde kadınların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. İçeriğindeki farklı yağlar ile sizlere daha iyi bir deneyim yaşatmayı hedefleyen bu ürünler, formül ve markaya göre de fiyat farklılıkları gösterebilmektedir. Organik içerikli ve profesyonel bir deneyim sunan ürünler, etkileyici performansının yanı sıra yüksek fiyat aralığıyla da kadınların beğenisini kazanmaya devam ediyor. Bütçenize uygun modeli tercih ederek saçlarınızın elektriklenmeden ve elektriklenmeden daha kıvırcık ve dolgun görünmesini sağlayabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

Sitemizde satışa sunulan ürünler profesyonel kullanım için tasarlanmıştır ve ürün içerikleri yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Ürünleri, mutlaka ambalaj üzerindeki uyarılar ve talimatlar doğrultusunda kullanınız.

Uygulama hatasından kaynaklanan problemlerin sorumluluğu kullanıcıya aittir.

Kozmetik ve dermokozmetik ürünlerin yasal tanımı: Kozmetik ürün: İnsan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeler şeklindedir. Kozmetik ürünler ve takviye edici gıdaların, Hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Kozmetik ürünlerin cildin alt tabakalarında ve kalıcı olarak etki ettiği iddia edilemez. Sitemizde belirtilen açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz.Ürünlerin üretildiği ülkelerdeki farklı yasalar gereği ürünlerin orijinal isimleri ülkemizdeki kozmetik tanımını aşar şekilde olabilir. Bu tip ürün isimlerinin Türkçe’ye çevrilmesi durumunda kozmetik tanımını aşan ifadeler ortaya çıkabilir. Bu durumdan firmamız sorumlu tutulamaz.

Profesyonel Saç ve Kişisel Bakım Ürünleri Sachane Adresinde

Sachane sitesinde ihtiyaç duyduğunuz bütün profesyonel saç bakım ürünleri, şekillendiriciler, boya bakım ürünleri, kişisel bakım ürünleri, profesyonel ekipmanlar, dermokozmetik ürünleri, anne & bebek ürünleri, erkek bakım ürünleri, besin & destek ürünlerinin yanı sıra, piyasanın en uygun fiyatlarının bulunduğu Fırsatlar ve diğer tüm kampanyalar sizlerin hizmetine sunulmuştur. Sachane'de ürünlerin içerikleri ve ayrıntıları uzmanlarımız tarafından titizlikle hazırlanmakta olduğundan, uygulama ve ürünün amacı, kullanım şekli gibi içerikleri başka yerde aramazsınız. Ürün seçiminde tereddüt yaşayan müşterilerimiz sorularını 0850 307 70 70 numaralı telefondan müşteri temsilcilerimize danışabilir, ürün detay sayfalarında yer alan "Soru sorun" özelliği sayesinde ürün hakkında aklınıza takılanları uzmanlarımıza yöneltebilirsiniz.

Hangi markaları bulabilirim?

Ödeme seçenekleri neler?

14 gün içinde iade

Orijinal ürün garantisi

Mesaj ve Sorularınız

0850 307 70 70

Çağrı merkezi çalışma saatlerimiz

Hafta içi 10:00-16:30

[email protected]

Bizi Takip Edin

Mobil Uygulamalar

Google Play StoreApp Store

Tedarikçi Olun

Tedarikçi ayrıcalıklarından yararlanın

[email protected]

Anasayfa

Kategoriler

Favoriler

Hesabım

Sepetim