Sachane
bannerfavicon

Uygulamayı

İndirin

Filtreler

Filtrele

0

3.5

(6)

RefectoCil Blond Brow Açıcı Kaş Boyası 15ml

0

5.0

(2)

RefectoCil Kaş ve Kirpik Boyası No:3.1 Açık Kahve 15 ml

0

5.0

(1)

RefectoCil Kaş ve Kirpik Boyası No:3 Koyu Kahve 15 ml

0

5.0

(3)

RefectoCil Kaş ve Kirpik Boyası No:1 Siyah 15 ml

0

5.0

(1)

RefectoCil %3 10 vol. Krem Oksidan 100ml

0

5.0

(1)

RefectoCil Kaş ve Kirpik Boyası No:4 Kestane 15 ml

Kaş ve Kirpik Boyası Çeşitleri ve Fiyatı

Kaş Kirpik Boya Çeşitleri

Kaş kirpik boyaları, bakışları etkin kılmak ve belirginleştirmenin en kolay yoludur. Cansız, güçsüz ve sönük görünümünüzü yenilemenin yanında kaş ve kirpiklerinizi saç renginize uydurabilir veya bambaşka, marjinal görünümler elde edebilirsiniz.

Kaş Kirpik Boyası En Uygun Fiyatla Evinizde

Kaşlarınızı saç renginizle eşleştirmek ister misiniz? Kirpikleriniz çok açık bir renk mi ve her gün maskara mı sürmeniz gerekiyor? Yoksa görünüşünüzü daha etkili kılmak için kaşlarınızı ve kirpiklerinizi belirginleştirmek mi istiyorsunuz? Bu sorunlara çözüm bulmanın en kolay yollarından biri kaş ve kirpik boyası kullanmaktır. Uygulama alanında sürekli ve doğal bir görünüm oluşturmak için kaş ve kirpik tonları tercih edilir. Kirpik ve kaş boyası markaları arasından size en uygun ürünü bulmak artık çok kolay. Şimdi en iyi kaş ve kirpik boyası araştırmanıza yardımcı olmak için hazırladığımız yazımıza bir göz atalım.

Kaş ve Kirpik Boyası Nedir?

Kaş ve kirpik boyası, kaş ve kirpiklerin kalıcı olarak değişmesi için üretilmiş renklendirme malzemeleridir. Bu ürünler beklenmedik sonuçlardan kaçınmak için yapılmıştır. Sonuçlar kaş ve kirpik kaybı olmadan ve göz çevresindeki hassas bölgeye zarar vermeden elde edilebilir.

Kaş kirpik boyasını kimler kullanır?

Gözlerindeki harikayı yakalamak isteyen, kaş ve kirpik boyası kullanmayı tercih edenleri ise şöyle sıralayabiliriz:

  • Saç rengini değiştirenler ve kaşlarını saçlarına uygun boyamak isteyenler
  • Soluk kaşları ve kirpikleri olanlar (çoğunlukla açık tenli ve/veya beyaz, sarı, kızıl saçlı olanlar).

Kaşlar için kirpik tonu nasıl kullanılır?

Kaş kirpik boyası kullanılmadan önce göz makyajı çıkarılmalıdır. İstenilen sonuca ulaşmak için kirpik ve kaşların temiz olması gerekir. Boyanın cilde bulaşmasını önlemek için ürün ambalajından çıkan koruyucu pedler kullanılmaktadır. Oksitleyici karışımı hazırlamak için kullanıldığından ayrıca satın alınması gerekir. Kaş ve kirpik boyası olarak RefectoCil markasını inceleyebilrsiniz.

Kaş ve kirpik boyası seçerken nelere dikkat edilmelidir?

Kaş ve kirpikleri koyulaştırmak için saç rengine özel önem verilir. Saç tonundan 2-3 ton daha koyu kullanılabilir. Kaşlarda kullanılan koyu tonlar, yüzde istediğiniz doğal görünümü vermeyecektir.

Kaş ve kirpikler için farklı tonlarda boya alınması tavsiye edilir. Renk seçimi yapılırken kirpikler için daha koyu bir ton tercih edilebilir.

Sarışınların siyah kullanmaları tavsiye edilmese de siyah renk kullanmak esmerler için daha iyi bir alternatif olacaktır.

Herhangi bir kaş ve kirpik boyası kullanmadan önce alerji testi yapmanız şiddetle tavsiye edilir. Bunun için dirseğinize az miktarda reaktif sürmeniz ve 30 dakika beklemeniz gerekir. Gün içerisinde cildinizde herhangi bir reaksiyon tespit etmediyseniz ürünü kullanabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

Sitemizde satışa sunulan ürünler profesyonel kullanım için tasarlanmıştır ve ürün içerikleri yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Ürünleri, mutlaka ambalaj üzerindeki uyarılar ve talimatlar doğrultusunda kullanınız.

Uygulama hatasından kaynaklanan problemlerin sorumluluğu kullanıcıya aittir.

Kozmetik ve dermokozmetik ürünlerin yasal tanımı: Kozmetik ürün: İnsan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeler şeklindedir. Kozmetik ürünler ve takviye edici gıdaların, Hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Kozmetik ürünlerin cildin alt tabakalarında ve kalıcı olarak etki ettiği iddia edilemez. Sitemizde belirtilen açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz.Ürünlerin üretildiği ülkelerdeki farklı yasalar gereği ürünlerin orijinal isimleri ülkemizdeki kozmetik tanımını aşar şekilde olabilir. Bu tip ürün isimlerinin Türkçe’ye çevrilmesi durumunda kozmetik tanımını aşan ifadeler ortaya çıkabilir. Bu durumdan firmamız sorumlu tutulamaz.

Profesyonel Saç ve Kişisel Bakım Ürünleri Sachane Adresinde

Sachane sitesinde ihtiyaç duyduğunuz bütün profesyonel saç bakım ürünleri, şekillendiriciler, boya bakım ürünleri, kişisel bakım ürünleri, profesyonel ekipmanlar, dermokozmetik ürünleri, anne & bebek ürünleri, erkek bakım ürünleri, besin & destek ürünlerinin yanı sıra, piyasanın en uygun fiyatlarının bulunduğu Fırsatlar ve diğer tüm kampanyalar sizlerin hizmetine sunulmuştur. Sachane'de ürünlerin içerikleri ve ayrıntıları uzmanlarımız tarafından titizlikle hazırlanmakta olduğundan, uygulama ve ürünün amacı, kullanım şekli gibi içerikleri başka yerde aramazsınız. Ürün seçiminde tereddüt yaşayan müşterilerimiz sorularını 0850 307 70 70 numaralı telefondan müşteri temsilcilerimize danışabilir, ürün detay sayfalarında yer alan "Soru sorun" özelliği sayesinde ürün hakkında aklınıza takılanları uzmanlarımıza yöneltebilirsiniz.

Hangi markaları bulabilirim?

Ödeme seçenekleri neler?

14 gün içinde iade

Orijinal ürün garantisi

Mesaj ve Sorularınız

0850 307 70 70

Çağrı merkezi çalışma saatlerimiz

Hafta içi 10:00-16:30

[email protected]

Bizi Takip Edin

Mobil Uygulamalar

Google Play StoreApp Store

Tedarikçi Olun

Tedarikçi ayrıcalıklarından yararlanın

[email protected]

Anasayfa

Kategoriler

Favoriler

Hesabım

Sepetim