Sachane
bannerfavicon

Uygulamayı

İndirin

Filtreler

Filtrele

0

4.6

(11)

Bioderma Photoderm Aquafluide Spf 50+ Güneş Kremi 40 ml

0

5.0

(18)

La Roche Posay Anthelios Uvmune400 Oil Control Spf 50+ Güneş Kremi 50 ml

0

3.0

(2)

Vichy Capital Soleil Anti Dark Spot Spf 50+ Leke Karşıtı Renkli Güneş Kremi 50 ml

0

5.0

(8)

Bioderma Photoderm SPOT Spf50+ Leke Karşıtı Güneş Koruyucu Krem 150ml

0

5.0

(1)

Avene EAU Thermale Solaire Anti-Age SPF 50+ Yaşlanma Karşıtı Güneş Koruyucu 50 ml

0

5.0

(1)

Vichy Capital Soleil UV Yaşlanma Karşıtı Güneş Kremi Spf 50+ 40 ml

0

5.0

(1)

Bioderma Photoderm Aquafluide Spf 50+ Light Renkli Güneş Kremi 40ml

Güneş Koruyucu Krem Ürünleri

Cilt Dostu Güneş Ürünleri

Cildine önem veren her bireyin kullandığı bir krem vardır. İnsan derisi hassas ve gözenekli yapısı ile en çok korunmaya ihtiyaç duyan bir yapıya sahiptir. Deri, kişiyi tüm dış etkenlerden korur ve vücudun en büyük organlarından biri olarak bilinir. Hem içten hem dıştan yaşlanma özelliği olan cildin takibi ve kırışıkların önlenmesi için birçok ürün piyasada bulunmaktadır. Yüzümüzü nemlendirmek, bol su tüketmek, dış etkenlerden korumak ve doğru beslenmek önemli adımlardır. Yaz aylarında tatile çıkan çoğu insan güneşin en yüksek olduğu zararlı ışınlarına maruz kalır ve UV ışınlarına yakalanır. Bu ışınlardan korunmak isteyen kişiler en iyi Güneş Kremi markalarını tercih ederek bu etkiyi en aza indirmeye çalışırlar.

Güneş Kremi Neden Kullanmalıyız?

Bu kremler doğru kullanıldığında ve iki saatte bir tekrar uygulandığında yanıklardan ve etkili ışınlardan koruma sağlar. Cilt kanseri günümüzde en sık görülen hastalıklardan biridir. Çocukluktan itibaren korunmayan cilt, ilerleyen yaşlarda sorunlara neden olur. Ultraviyole ışınları cilde zarar verse de, güneşin alçaldığı bulutlu günlerde bile %80 oranında yayılır. Kol, bacak, yüz, eller ve sırt bölgelerine uygulanan güneş koruyucu çeşitleri kötü etkiyi azaltır ve kısa sürede etkisini gösterir. Bu kremlerin cilt tipine, göreve ve bölgeye göre farklı türleri bulunmaktadır. Örneğin stick şeklinde kremler ve jeller var. Güneşin göz çevresine girmesine karşı ayrı önlemler alınmalıdır. Cilt yaşlanması, günümüzde bilindiği gibi yaşlı bir cilt görünümüne neden olmaktadır. Kişi genç olsa bile cilde nüfuz eden ışınların etkisi gün geçtikçe belirginleşmeye devam edecektir. Kadınların en çok araştırdığı konulardan biri de Güneş Kremi önerileri.

Leke Karşıtı Güneş Kremi

Farklı markaların sunduğu seçenekler arasından en uygun ve en iyi ürünü seçerler. Diğer kullanıcılardan tavsiye almak da önemlidir. Leke önleyici güneş kremleri, beyazlatma özelliği olan ürünler, nemlendirici ve bronzlaştırıcı etkisi olan birçok krem satışa sunulmaktadır. Bazı durumlarda yaşam kaynağımız olan güneşe karşı önlem almak ciddi sağlık sorunlarının önüne geçmenizi ve hayatınızı daha iyi hale getirmenizi sağlar. Güneş Kremi, yüz bölgesindeki kızarıklığı gidermek için yoğun bir etki sağlar.

Güneş Kremi Kullanımı

Güneş ışınlarının D vitamini ihtiyacını karşılama, bağışıklık sistemini güçlendirme ve insan sağlığını koruma gibi faydaları vardır. Aynı zamanda cilt kanserleri, erken yaşlanma ve güneş lekeleri gibi etkili ışınlardan kaynaklanır. Yeterli miktarda ışığa maruz kalmak, sağlığa yönelik tehditleri önleyecektir. Parlak ve temiz bir cilde sahip olmak isteyen çoğu kişi güneşe çıkmadan önce cildine uygun kremler uygulayarak etkiyi en aza indirmeyi amaçlar. Uzmanların tavsiyelerine göre iki saatte bir cilde Güneş Kremi sürülmeli ve iyice beslenmelidir. Terli cilde uygulanmamalı, kuru cilde nüfuz etmelidir. Kremin düzenli kullanımı ile cildin kendini yenilediği ve koruduğu gözlemlenmiştir. Zararlı ışınlara maruz kalan kişilerde lekeler oluşur. Güneş lekesi kremi bu sorunu ortadan kaldıracak kadar güçlüdür. Sürekli kullanım ile zamanla lekelerin kaybolduğu gözlemlenmiştir.

Çocuklar İçin Güneş Kremi

Güneş kremi, küçük yaşlardan itibaren çocuklar için önerilen ürünlerden biri haline geldi. Küçüklerin cildi yetişkinlere göre daha hassas ve hassastır, bu nedenle krem ebeveyn gözetiminde uygulanmalıdır. Çoğu kişi yaz aylarında Güneş Kremi kullanmaya özen gösterir ama işin doğrusu bu ürünü sürekli kullanmaktır. Çünkü UV ışınları kış aylarında da ortaya çıkar ve cilde hücum ederek yaz aylarında etkisini gösterir. Nemlendirici yerine Güneş Kremi kullanan birçok kişi aynı etkiyi verdiğini gözlemlemiştir. Çoğu kadın, kozmetik ürünlerin altına krem sürerek cildini korumaya çalışır.

Güneş Kremi Faydaları

Güneş kreminin faydaları saymakla bitmez. Ölü cildi canlandıran, suya dayanıklılığı ile yüksek koruma sağlayan, vücudun almaması gereken kötü ışınları getirmeyen, insan hayatını koruyan bir etkiye sahiptir. Bazı ciltlerde cildin aşırı terlemesinden dolayı ürünün emiciliği zor olabilir ancak ciltte yağlı bir kalıntı bırakmayan koruyucular bulmak mümkündür. Satın alınacak ürünün sayfasında Güneş Kremi önerileri yer almaktadır. Kişi, cildine en uygun kremi diğer ürünlerle karşılaştırarak satın almayı amaçlar. Ürün seçerken birkaç Güneş Kremi markası vardır. En iyi korumaya sahip ürünler tercih edilmeli ve içerik kısmı okunmalıdır. Bireyin biyolojik yaşlanma dönemi, dış faktörlerin önemli bir faktör olduğu 24 yaşında başlar. Hava kirliliği, zararlı güneş ışınları insanların çabuk yaşlanmasına, cilt hastalıklarına, kanser hücrelerinin oluşumuna ve cilt hasarlarına neden olur. Bu nedenle vücut korunmalı ve koruyucu kremler kullanılmalıdır.

Güneş Kremine Dair Her Şey

Araştırmalar sonucunda en çok kullanılan yaz ürünlerinden biri güneş koruyucudur. UV ışınlarının vücut üzerindeki kötü etkilerini duyurmamak için bronzlaştırıcı Güneş Kremi kullanımı ön plandadır. Güneş cilde iyi gelen bir yapıya sahip olsa da D vitamini almak ve ardından keskin ışınlarından korunmak gerekir. Aksi halde ciltte kalıcı leke ve yanıklara neden olur. Kadınlar birbirlerinden Güneş Kremi incelemeleri alarak en besleyici ve güvenilir ürünü bulmaya çalışırlar. Kampanya günlerini takip etmek önemli bir konu, bu durum kişinin en kaliteli ürünleri en cazip fiyatlarla almasına yardımcı oluyor.

Güneş Kremi Sadece Yaz Aylarında Mı Kullanılır?

Güneş kremi indirimleri yaz aylarının vazgeçilmezlerinden biri haline geldi. Mevsim geçişlerinde kullanılması tavsiye edilen bu ürünler birçok yerde rahatlıkla bulunabilmektedir. Cilt tipine göre değişen faktörlerin sayısı en çok araştırılan konular arasındadır. Güneş koruyucu faktör yapısına göre 10 veya 15 dakikada bronzlaşabilen vücut tipine sahip bir birey, düşük faktörlü güneş kremlerini tercih etmelidir. Güneşten koruyucu faktör 30, biraz sonra yanan bir cilt tarafından kullanılması gereken bir krem olarak bilinir. Bu etki kremin miktarına ve güneşin yoğunluğuna göre değişebilir. Bronzlaşma köpüğü olarak bilinen spreyler ise günün sonunda birçok insanı mutlu edecek bir görüntü sağlar. Güneşsiz bronzlaşma adı altında ortaya çıkan bu ürünler en popülerler arasında yer almaya devam ediyor. Risksiz bir bronzluk elde etmek isteyenler için aşırı kullanımdan kaçınılmalıdır. Ölü hücreleri yok etmeye yönelik çalışmaların devam etmesiyle güneş ürünleri ön plana çıkıyor.

Güneş Kremi Her Zaman Kullanılmalıdır

Önce kişinin sağlığı esas alınarak test edilip piyasaya sürülen kremler etkili olmayı başarmış ve tercih edilmiştir. Güneş Kremi sadece havuza, denize veya plaja giderken kullanılmamalıdır. Kişi içeride olsa dahi camdan gelen UV ışınlarına karşı önlem almalı ve üstün koruma ile sağlığını sağlamalıdır. Ayrıca bu ürünleri satın alırken son kullanma tarihine bakılmalı ve tarihi geçmiş kremler asla tercih edilmemelidir. Ürünün fiyatından çok kalitesine ve işlevine önem verilmeli, etkenlerine dikkat edilmelidir. Aksi takdirde yan etkilere neden olabilecek durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Vücuda yaklaşık 2 veya 3 yemek kaşığı krem sürülmelidir. Vücut kremi emerse işlem tekrarlanmalı ve cilt boş bırakılmamalıdır.

Güneş Ürünleri Modelleri, Özellikleri ve Fiyatları

Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezlerinden olan ve her çantada bulunabilen Güneş Kreminin etkili içeriği ile üstün koruma sağlamaya devam ediyor. Beyaz ten görünümünden kurtulmak isteyen, sağlığını düşünürken vücudunu zararlı güneş ışınlarına maruz bırakmak istemeyen ve bronz bir tene kavuşmak isteyen birçok kişi Güneş Kremi fiyatlarını araştırmaya devam ediyor. Her bütçeye uygun Güneş Kremi var ama iyi ve etkili koruma isteniyorsa fiyatı biraz daha arka planda olmalı. Sağlık açısından en etkili kremler marketlerde satışa sunulmaktadır.

Güneş Kremi Ultraviyole Işınlara Karşı Korur

Zararlı ultraviyole ışınları cilde nüfuz ettiğinde kalıcı hasara neden olabilir. Bu zararları ortadan kaldırmak için mutlaka güneş ürünleri tercih edilmelidir. Güneş koruyucu spreyler olarak bilinen ürünler iyi bir bronzluk sağlar. Bu ürünlerin tüketiciye aşırı maliyeti yoktur. Bazı ürünlerin kaliteli malzeme içeriği nedeniyle fiyatlar piyasa fiyatlarından biraz daha yüksek olabilir. Yoğun koruma sağlayan bu ürünler birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Güneşlenmek yaz sıcağında en sevilen aktivitelerden biri olarak bilinir. Plaja giderken her kadının çantasında havlu, Güneş Kremi ve gözlük olmazsa olmazdır. Kötü güneş yanıklarına neden olmamak için denize çıkarken yağ, losyon, sprey ve krem kullanımı artmaya başlamıştır. Bronzlaştırıcı Güneş Kremi bireyi etkili ve kötü UV ışınlarından korur. Güneşlenmek için öğlen saatleri tercih edilmemelidir. Sabah saatlerinde alınan güneşin faydası insan vücudu için daha etkili ve daha iyidir. Bulutlu havalarda krem kullanımına özen gösterilmeli, koruyucu ürünler sürülmeden dışarı çıkılmamalıdır.

En Popüler Güneş Kremi Markaları

  • Solante Güneş Kremi
  • La Roche Posay Güneş Kremi
  • Bioderma Güneş Kremi
  • Sebamed Güneş Kremi
  • Avene Güneş Kremi
  • Dermoskin Güneş Kremi
  • Mustela Güneş Kremi
  • La Roche Güneş Kremi
  • Heliocare Güneş Kremi

Hassas Ciltler İçin Güneş Kremi

Özellikle hassas ve kızarık cilde sahip kişiler bu detayları atlamamalıdır. Bebek ve çocukları dışarı çıkarırken pamuklu giysiler tercih edilmeli, yeterince sıvı almalarına özen gösterilmeli ve bebeklere özel koruyucu spreyler kullanılmalıdır. Bebekli ailelerin en çok araştırdığı güneş ürünlerinden biri de çocuklar için güneş kremleri oldu. Bu kremlerdeki etken sayısı değişkenlik gösterir ve çocuğun cildine göre seçilmelidir. Üstün koruması sayesinde cilt problemlerini ortadan kaldırır ve cildin dengelenmesi görevini üstlenir. Bebek hızlı terlerse krem tekrar sürülerek etkisini göstermesi beklenir. Bebeğe krem sürülmezse ciltte kalıcı güneş lekeleri oluşabilir. Bu lekeler genç yaşta belirgin olmasa da ilerleyen yaşlarda daha net olarak kendini gösterecektir. Çocuğun losyonla teması engellenmelidir. Göze kaçarsa hemen bol su ile yıkanmalıdır.

Güneş Koruyucu Krem Çeşitleri

Bronzlaşmak yaz aylarında her tatilcinin hayalidir. Bunun için en doğal yol güneşten olabildiğince faydalanmaktır. Tabi bronzlaşırken de cilde zarar vermemek de gerekir. Bu aşamada devreye Sachane.com girerek özel markalardan seçmiş olduğu ürünleri sizlere sunar ve cildinizin korunmasına yardımcı olmaya gelir. Cilt tonunuza uygun ürünleri ve özellikle de çocukların hassas cildinize uygun olan ürünleri bu başlık altında bulmanız mümkün.

Daha Fazla Göster

Sitemizde satışa sunulan ürünler profesyonel kullanım için tasarlanmıştır ve ürün içerikleri yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Ürünleri, mutlaka ambalaj üzerindeki uyarılar ve talimatlar doğrultusunda kullanınız.

Uygulama hatasından kaynaklanan problemlerin sorumluluğu kullanıcıya aittir.

Kozmetik ve dermokozmetik ürünlerin yasal tanımı: Kozmetik ürün: İnsan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeler şeklindedir. Kozmetik ürünler ve takviye edici gıdaların, Hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Kozmetik ürünlerin cildin alt tabakalarında ve kalıcı olarak etki ettiği iddia edilemez. Sitemizde belirtilen açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz.Ürünlerin üretildiği ülkelerdeki farklı yasalar gereği ürünlerin orijinal isimleri ülkemizdeki kozmetik tanımını aşar şekilde olabilir. Bu tip ürün isimlerinin Türkçe’ye çevrilmesi durumunda kozmetik tanımını aşan ifadeler ortaya çıkabilir. Bu durumdan firmamız sorumlu tutulamaz.

Profesyonel Saç ve Kişisel Bakım Ürünleri Sachane Adresinde

Sachane sitesinde ihtiyaç duyduğunuz bütün profesyonel saç bakım ürünleri, şekillendiriciler, boya bakım ürünleri, kişisel bakım ürünleri, profesyonel ekipmanlar, dermokozmetik ürünleri, anne & bebek ürünleri, erkek bakım ürünleri, besin & destek ürünlerinin yanı sıra, piyasanın en uygun fiyatlarının bulunduğu Fırsatlar ve diğer tüm kampanyalar sizlerin hizmetine sunulmuştur. Sachane'de ürünlerin içerikleri ve ayrıntıları uzmanlarımız tarafından titizlikle hazırlanmakta olduğundan, uygulama ve ürünün amacı, kullanım şekli gibi içerikleri başka yerde aramazsınız. Ürün seçiminde tereddüt yaşayan müşterilerimiz sorularını 0850 307 70 70 numaralı telefondan müşteri temsilcilerimize danışabilir, ürün detay sayfalarında yer alan "Soru sorun" özelliği sayesinde ürün hakkında aklınıza takılanları uzmanlarımıza yöneltebilirsiniz.

Hangi markaları bulabilirim?

Ödeme seçenekleri neler?

14 gün içinde iade

Orijinal ürün garantisi

Mesaj ve Sorularınız

0850 307 70 70

Çağrı merkezi çalışma saatlerimiz

Hafta içi 10:00-16:30

[email protected]

Bizi Takip Edin

Mobil Uygulamalar

Google Play StoreApp Store

Tedarikçi Olun

Tedarikçi ayrıcalıklarından yararlanın

[email protected]

Anasayfa

Kategoriler

Favoriler

Hesabım

Sepetim