Sachane
bannerfavicon

Uygulamayı

İndirin

KATEGORİLER

Filtreler

Filtrele

0

4.8

(6)

Moser Saç Kesme Makinesi 1400 Mini

0

5.0

(1)

Wella Xpert Saç Kesme Makinesi

0

4.7

(6)

Moser Saç Kesme Makinesi 1400

0

4.5

(2)

Wella Contura Tıraş Makinesi

0

4.6

(5)

Moser Saç Kesme Makinesi 1400 Set

0

4.2

(5)

Moser Saç Kesme Makinesi Chrom Style Pro 1871-0081

0

4.0

(2)

Wahl Super Taper Cordless Series Kablosuz Saç ve Sakal Kesme Makinesi 08591-016

0

4.5

(4)

Moser Saç Kesme Makinesi ChroMini 1591

0

4.9

(8)

Moser Saç Kesme Makinesi Primat 1230

0

5.0

(3)

Element Saç Maşası 11mm

0

4.2

(5)

Trina 0060 Profesyonel Saç Düzleştiricisi

Elektrikli Saç Bakım Aletleri Fiyatı

Elektrikli Saç Bakım Aletleri Fiyatları

Kişisel bakımın en önemli parçaları arasında yer alan saç bakımı hem kadınlar hem de erkekler için büyük önem taşımaktadır. Ancak saçları düzleştirmek veya sallayarak hacimli hale getirmek çok fazla çaba gerektirir. Teknolojinin son yeniliklerinden yararlanarak kullanıcıların hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen yerli ve yabancı birçok marka, saç şekillendirme derdini ortadan kaldırmak için yüzlerce düzleştirici modeline imza atıyor. Üretilen farklı cihazlar sayesinde kullanıcılar dilerlerse saçlarını fönle kurutabilir veya saçlarına hacim vererek çok kısa sürede hayal ettikleri o muhteşem saça kavuşabilirler.

Birçok çeşidi bulunan saç düzleştirme modelleri pratik kullanımları ile günlük hayatı kolaylaştırmaya yardımcı olur. Ayrıca yüksek performansı ile göz dolduran cihazlar, kişinin istediği saç stilini tek başına uygulamasına da olanak tanır. Çoklu sıcaklık ayarı ile üretilen modeller saça zarar vermeden dolgun, hacimli ve sağlıklı görünmesini sağlar.

Saçları Koruyan ve Canlandıran Saç Düzleştiriciler

Son zamanlarda teknoloji markalarının ürettiği birçok model sadece saçı şekillendirmeye değil, saçın sağlıklı görünümünü korumaya da özen gösteriyor. Bunun için çeşitli markaların koleksiyonlarında yer alan saç düzleştiriciler arasında keratin desteği sunan cihazlar bulunmaktadır. Böylece kırılma önleyici etkiye sahip keratin katkılı bu düzleştirme alternatifleri saça da bakım yapar. Bazı tasarımların özellikleri arasında yer alan UniTemp sensörü, saça uygulanan yüksek ısının kullanılmasını engeller. Bu teknoloji sayesinde kırıklarda gözle görülür bir azalma olur. Bu sayede saç dökülmesinde önemli bir azalma gözlemlenir. Tüm özelliklerin tek bir modelde birleştirilmesi sonucunda saçlar daha güçlü ve sağlıklı bir görünüme kavuşur.

Keratin plakalı modeller, negatif iyonları nötralize ederek saçtaki elektriklenme sorununun önüne geçer. Plakalar, şekillendirirken düzleştiricinin saçın içinde pürüzsüzce kaymasını sağlayan seramik malzemeden yapılmıştır. Ayrıca ürünün seramik olması saçın zarar görmesini engeller. Seramik plakalı ürünlerin yüzeyinin hemen altında hassasiyet gösteren sensörler de bulunmaktadır. Yerleştirilen sensörler, nem seviyesini algılar ve cihazın çalışma potansiyelini belirler.

Modeller manuel ve otomatik olmak üzere iki farklı ısı ayar sistemi ile üretilmektedir. Son zamanlarda ısı ayarlı manuel modellerin yanı sıra cihazın otomatik ayar ile kendi sıcaklığını ayarladığı tasarımlar da sıklıkla tercih edilmektedir. Saçların aşırı ısıya maruz kalmasını engelleyen bu özellik, kullanıcıların saç yıpranması sorunu ile karşılaşmasına neden olmaz. Aynı zamanda akıllı ekran üzerinden kişiselleştirilebilen ürünler, her kullanım sırasında kullanıcı tarafından belirlenen bilgiler doğrultusunda otomatik sıcaklık ayarı yapılmasına imkan veriyor. Profil bilgileri, saçın ne kadar ince olduğundan, düzleştirme işleminin ne kadar sürmesi istendiğine kadar pek çok bilgiyi içerir. Sıcaklık, girilen bilgiler doğrultusunda otomatik olarak kendini ayarlar. Bu sayede kullanıcılar zamandan da tasarruf etmiş olurlar. Ancak bu cihazlar, sadece bir kişinin değil, üç farklı kullanıcının profil ayarlarının saklanmasına izin veriyor.

Saçı Korumak İçin İyonik Saç Kremleri

Saç düzleştirme cihazları da kullanıcıların ihtiyacına göre iyonlarla üretilmektedir. İyonlarla tasarlanan modeller, benzersiz bir deneyimin kapılarının açılmasını sağlıyor. Teknolojinin son ürünü olan ve kullanıcıların en çok tercih ettiği saç düzleştiriciler arasında yer alan modeller, saçın temas ettiği her noktadan iyon yayar. Bu sayede saçta oluşan elektriği dengeleyen cihazlar, saçların nötral hale gelmesini sağlayarak saçlarda elektriklenme, seyrelme gibi sorunların oluşmasını engeller. Nötralize edici etkinin gücü sayesinde saça uygulanan yoğun bakımlardan sonra bile saç tellerinde deformasyon olmaz. Ayrıca cihazlar, sundukları bu üstün özellik ile saçların daha sağlıklı ve canlı bir görünüm kazanmasına da yardımcı olur.

Saçın beslenmesine ve hacminin artmasına katkı sağlayan iyonik saç kremleri, özellikle hassas ve ince saç tellerine sahip kullanıcıların kurtarıcısıdır. IONTEC teknolojisi ile donatılmış bu cihaz grubu, saçlar için ekstra koruma sağlar. Saçın nem dengesinin korunması da kullanılan yeni teknolojinin diğer etkileri arasında yer alıyor. Cihazlar ne kadar yüksekte kullanılırsa kullanılsın saç nemini kaybetmez, tam tersine iyonik yapısı sayesinde saçlar nem kazanmaya başlar. Tüm saç tiplerine uygun modeller, kullanıcıların arzu ettikleri ipeksi, bakımlı ve göz kamaştırıcı saçlara kolayca ulaşmalarına yardımcı olur. Aynı zamanda saçı korurken şekillendiren ürünler de bukle ve dalgaların görünümünü değiştirme özelliğine sahiptir. Üretilen saç şekillendiriciler sadece kadınlara değil erkek kullanıcılara da hitap ediyor.

Profesyonel Etkili Doğrultma Maşası Modelleri

Saç düzleştirmek için tasarlanmış cihazlar arasında düzleştirme maşası çeşitleri de oldukça ilgi görmektedir. Kısa sürede fön etkisi yaratan ürünler, karmaşık ve yoğun dalgalarla saçları bile düzleştirmeyi başarıyor. Saçlarını pürüzsüz ve düz hale getirerek kullanıcıların kalbini kazanan modeller, özellikle yoğun tempoda çalışan iş kadınlarının en büyük yardımcısıdır. Kuaföre gitmeye vaktiniz olmadığında büyük kolaylık vaat eden saç düzleştiriciler, birkaç dakika içinde istediğiniz saçlara kavuşmanızı sağlıyor. Yüksek sıcaklıkları sayesinde saça kusursuz bir görünüm kazandıran ürünler; Ayrıca şişme, çatallanma ve elektriklenme gibi problemlerin oluşmasını da engeller. Bu sayede kullanıcılar günün sonunda bile kendilerini bakımlı ve özel hissetmeye devam ederler.

Ağırlıklı olarak 3 farklı ısı derecesine sahip olacak şekilde tasarlanan düzleştirme penseleri her saç tipine kolaylıkla uyum sağlar. Saçın yapısına bağlı olarak düşük, orta ve yüksek ayarlardaki saç düzleştiriciler, saçların sadece düz değil, dalgalı ve kıvırcık görünmesini de sağlar. Kullanım sırasında fırça gibi döndürülerek saça dalga formunun verilmesini sağlayan ürünler, 48 saate varan etkisi ile kadınları her gün fön derdinden kurtarıyor. Haftada 3-4 kez güvenle kullanılabilen bu maşalar, pratik tasarımıyla tüm gözleri üzerine çekiyor. Saçı istenilen şekle getirebilmek için, cihazın etkin bir şekilde çalışması için çalıştırıldıktan sonra az miktarda saçı maşaya koymak ve ürünü nazikçe aşağı kaydırmak yeterlidir.

Saça Basınç Uygulamayan Saç Düzleştiriciler

Markaların kullanıcıların ihtiyaçlarına göre tasarladıkları saç düzleştiriciler, çoğunlukla iki tabaktan oluşan fırça veya maşa şeklinde üretilmektedir. Bu modellerin yanı sıra yeni nesil modellerden biri olan tarak şeklindeki saç düzleştiriciler de kullanıcıların ilgisini çekmeyi başarıyor. Diğer ürünlere göre farklı bir tasarıma sahip olan modellerin ön paneli tarak görünümünde. Ürünün arkasındaki plaka üzerinde bulunan elektrik bağlantısı cihazın çalışmasına yardımcı olur. Fişe takıldığında hemen ısınmaya başlayan modeller, saça başka bir baskı uygulamadan saçın doğal görünmesini sağlar. Saçları tarakla tarar gibi düzleştiren cihazlar, saç tellerindeki hav ve dolanmaların giderilmesine de yardımcı olur. Çok kısa sürede fön gibi düz ve çarpıcı saçlar sağlayan tarak saç düzleştiriciler, yüksek etkileri sayesinde tüm saç tiplerinin kolayca düzleştirilmesine olanak tanır. Tarak kısmı yoğun ve hacimli saçlara sahip kullanıcılar için daha büyük ve dişli olarak tasarlanırken, zayıf saçlılar için çok daha küçük tasarlanmıştır. Bu sayede tarak kısmı saç üzerinde maksimum etkiye sahiptir. Üretilen bazı penye modellerin uçlarında seramik plakalar tercih edilmektedir. Keratin, seramik kaplı plakalarda bulunur. Böylece ısıya maruz kalan saçlarda azalmaya başlayan keratin miktarı tekrar yerine konulmaya çalışılır. 9 farklı ısı ayarı sayesinde saçların istenilen sıcaklıkta düzleştirilmesini sağlayan cihazlar 140 dereceden 220 dereceye kadar ayarlanabilmektedir.

Rahat Kullanım Sunan Buharlı Saç Düzleştiriciler

Doğrultma makinesi alternatifleri arasında fonksiyonları ile göz dolduran buhar ürünleri bulunmaktadır. Buharlı saç düzleştiriciler, kullanım sırasında saça buhar uygular ve düzleştirme işlemi için buharın gücünü kullanır. Böylece hassas ve kırılmaya meyilli saç tellerinin yoğun ısıdan etkilenmesi engellenir. Ayrıca saç keratininin zarar görmesini engeller ve saçın doğal ve canlı görünümünün korunmasını sağlar. Saç dokusunda mikro çatlakların oluşmasını engelleyerek saç dökülmesini engeller. Saç tellerini nemlendiren ve canlandıran, güçlü buhar gücü ile saç derisine masaj etkisi yaratan cihazlar, saçların çok daha hızlı uzamasına da imkan tanır.

Birçok ürünün tasarımında yer alan LCD ekran ve uyarı ışıkları, düzleştiricinin kullanıma hazır olup olmadığını gösterir. Bu ekran sayesinde istenilen sıcaklık ayarı kolaylıkla belirlenebilir. 220-230 gibi farklı ısı seviyelerine kadar çıkan modeller ısıya dayanıklı kulp ile üretilmektedir. Bu sayede eli yakmadan düzleştirme işine devam edilebilir.

Hava kirliliği, boya, dengesiz beslenme, stres gibi etkenler nedeniyle saçın gücünü yeniden kazanmasına yardımcı olan buharlı saç düzleştirme modelleri de en etkili saç tedavileri arasında öne çıkıyor. Yanlış kullanım veya aşırı işlem sonrası oluşabilecek yanma, çatallanma ve deformasyon gibi problemlerin oluşmasını engelleyen tasarımlar, düzenli kullanım için tercih edilebilecek en ideal ürünler arasında yer almaktadır. Saç bakımı ve düzleştirmesi yapıldığında kusursuz bir performans sergileyen buharlı şekillendiriciler, en çok tercih edilen cihazlar listesinin başında yer alıyor.

İnatçı Saçlarla Savaşan Fırçalanmış Düzleştiriciler

Her tarza ve her saç ihtiyacına göre üretilen çeşitli saç düzleştiriciler arasında fırça görünümünde alternatifler de bulunmaktadır. Şekil vermede zorluklara neden olan inatçı saç tellerini kontrol eden fırçalanmış ürünler, saçta oluşan karışıklıkları giderir. Ayrıca yüksek ısı kapasiteleri en sert saç tellerini şekillendirmeyi kolaylaştırır. Her saç tipi için özel olarak tasarlanmış elektrikli saç fırçaları, özel boyutları ve fonksiyonel özellikleri ile zayıf saçlardan güçlü ve gür saçlara kadar her kullanıcıya kolaylık sağlar.

En çok tercih edilen şekillendiriciler arasında yer alan ürün, güvenli kullanımı ile kullanıcıları kendine çekiyor. Cihazların tutamak kısmında kullanılan elektrik bağlantısı ve kapalı koruma alanı, elektriğin cilde doğrudan temasını engeller. Ayrıca tamamen yalıtkan bir gövdeden oluşan fırça benzeri düzleştiriciler, kullanım sırasında çeşitli kazaların önüne geçiyor. Hafif nemli saça uygulandığında dahi elektrik akımında sorun yaratmayan modeller, darbelere ve düşmelere karşı son derece dayanıklı yapıları ile de öne çıkıyor. Birkaç dakika içinde saçların daha bakımlı, hacimli ve güzel görünmesini sağlayan modeller, dileyen kullanıcılar için set halinde de satılmaktadır. Bu setlerdeki farklı aletler, saç düzleştirmenin yanı sıra farklı modeller yapmanızı da sağlar.

Şık Tasarımıyla Dikkatleri Çeken Mini Saç Düzleştiriciler

Saçların daha kusursuz ve bakımlı görünmesi için tasarlanan modeller arasında küçük boyutlarıyla fark yaratan birçok ürün alternatifi bulunuyor. 10 ile 20 cm arasında değişen bu küçük ürün çeşitleri valiz ve el çantalarına rahatlıkla sığar. Ayrıca mini boyutu ile dolaplarda fazla yer kaplamaz, bu sayede yerden tasarruf sağlar. Tatillerin ve seyahatlerin kahramanları olan ürünler, saç bakımının her yerde kolaylıkla tamamlanmasına yardımcı olur. Ergonomik katlanabilir kablo özelliği ve bu kabloları düzenli tutan özel klips detayı taşıma kolaylığı sağlar. Fark yaratan şekillendiricilerin koruyucu kapakları da büyük bir avantajın kapılarını aralıyor. Kılıfıyla her yere taşınabilen saç düzleştiriciler, dayanıklı yapıları sayesinde de ön plana çıkıyor. Saç düzleştiricilerin güçlü tasarımları, nakliye sırasında oluşabilecek darbelere ve sarsıntılara karşı da oldukça dayanıklıdır. Böylece cihaz ilk günkü performansını uzun süre korumayı başarıyor. Bu özelliği sayesinde kullanıcıların bütçesine de katkı sağlamaktadır. Tarak ve fırça alternatifleri ile üretilen mini saç düzleştiriciler, saç üzerinde detaylı işlemlerin yapılmasını oldukça kolaylaştırır. Saçları yıpranmaya ve elektriklenmeye karşı koruyan ürünlerin özel modları, mini modellerin güvenle kullanılmasını sağlar.

Güvenli ve Enerji Tasarruflu Saç Düzleştiriciler

Saç düzleştiriciler her kullanıcının farklı ihtiyaç ve zevkleri doğrultusunda üretilmektedir. Modeller, kullanım kolaylığı sağlayan tasarım ve teknik özelliklerinin yanı sıra güvenlik ve enerji tasarrufu sağlayacak şekilde üretilmiştir. Cihazların çoğu, çalışmadığında kendini devre dışı bırakacak bir özellik ile donatılmıştır. Bu modeller ayrıca yaklaşık 60 dakika açık bırakıldığında otomatik olarak kapanır. Böylece cihazın açık bırakılması durumunda oluşabilecek tehlikelerin önüne geçilmiş olur. Güvenlik ve kullanım kolaylığı sağlamak için ürünlerde ayrıca tuş kilidi fonksiyonu bulunmaktadır. Bu işlevler şekillendiriciyi açık tutar ve ısı dağılımını önler.

110-240 volt aralığında üretilen saç düzleştirme cihazları bu özelliği ile dünyanın her yerinde çalışır. Tüm özellikleri ile hızlı bir şekilde kullanıma hazır hale gelen cihazlar, enerji tasarrufuna yardımcı oluyor. Tercih edilen ürünün modeline bağlı olarak saç düzleştiriciler 30 ila 60 saniye gibi kısa bir sürede kullanıma hazır hale gelir.

Maşa formuna sahip olan saç düzleştirici çeşitleri, saç ile temas eden iç panellerin seramik kaplanması ile üretilmektedir. Seramiğin yüksek ısı iletim kapasitesi saçı yakma ve deforme etme riskini ortadan kaldırır. Bu sayede ısı dengeleyici kaplamalar saçın tehlikeli ısı ile temas etmesini engeller. Ayrıca modellerin dış yüzeyleri ısıya dayanıklı silikon kaplama ile kaplanmıştır. Böylece kullanıcıların kullanım sırasında yaşayabileceği kazaların önüne geçilmiş olur.

Modellerle birlikte saç düzleştirici ile birlikte gönderilen kılıfların tamamı ısıya dayanıklı malzemelerden üretilmiştir. Aynı şekilde cihazların kablo kısımları da içinden geçen elektriği tolere edebilecek kaliteli malzemelerden üretilmiştir. 1,8 metre veya 2,5 metre kablo seçeneklerine sahip modeller, uzun mesafe kullanım imkanı da sunuyor. Ara kabloya ihtiyaç duymadan rahatlıkla kullanılabilen şekillendiriciler, tesisata aşırı yüklenmeyi de engeller.

Farklı saç düzleştirici modellerinden hangi plakalar üretilir?

Saç düzleştiriciler titanyum, seramik ve turmalin olmak üzere 3 farklı plaka ile üretilmektedir. Titanyum ürünler ısının hızlı bir şekilde iletilmesini sağlar. Seramik şekillendiricilerin saçı yakma potansiyeli diğer cihazlara göre daha azdır. Turmalinde saç daha parlak, pürüzsüz ve yumuşak görünür. Son dönemin çok popüler düzleştiricileri arasında yer alan keratin seramik modelleri saçın proteinini kaybetmesini engeller.

Saç düzleştirici ıslak saça uygulanabilir mi?

Islak saçları kurutmadan düzleştirmek saça ciddi zararlar verir. Bu nedenle saçları düzleştirmeden veya hacim vermeden önce kurutmak her zaman önemlidir.

Saç şekillendirici kullanırken nelere dikkat edilmelidir?

Elektronik ürün grubuna dahil olduğu için aşırı kullanımı ve saç üzerinde tutulması saça zarar verebilir. Bunun için cihazların haftada en fazla 3 kez, saç köklerine çok fazla temas ettirilmeden, ısı ayarı saça göre ayarlanarak ve günde 5 ila 10 dakika kullanılması önerilir.

İhtiyacınıza Uygun Saç Düzleştirici Modelleri

Saç düzleştiriciler günlük hayatın en önemli araçlarından biridir. Düzenli saçlara sahip olmak, kurumsal ayarlara girerken profesyonel bir görünüm sağlayabilir. Tabii ki saç düzleştiriciler de kişisel bakımda vazgeçilmez araçlar arasında yer alıyor. Bu ürünler sıklıkla tercih edilmektedir. Bunun nedeni ise düzleşen saçların çok kolay şekil almasıdır. Bu cihazlar, herkesin hayalindeki görünüme kavuşmasına yardımcı olur.

Saç düzleştiriciler yüksek sıcaklıklara ulaşabilir. Böylece saç maşası saçın şeklini kolayca değiştirir. Bu ürünlerin iki çeşidi vardır. Biri saçı düzleştirmek, diğeri kıvırmak içindir. Bu aletlerin her iki modeli de makas şeklinde açılır. Doğrultma aletleri uzun ve dar olmak üzere iki plakadan oluşur. Söz konusu cihazlar hem saçı düzleştirebilir hem de lüle görünümü oluşturabilir.

Şarjlı saç düzleştirici modelleri son zamanlarda oldukça popüler hale geldi. Bu cihazlar elektrik ısısı kullanır. Kablosuz varyantlar genellikle bütan kullanır.

Günümüzde saç düzleştiriciler her ihtiyaca ve her koşula göre tasarlanmaktadır. Bu ürünlerin genel amacı saça mükemmel bakım yapmaktır. Ancak bazı durumlarda kullanıcıların beklentileri farklılık gösterebilmektedir. Çok sık yer değiştiren biri daha küçük bir ürünü tercih eder. Bu nedenle çanta boyu saç düzleştiriciler bu kişiler tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Söz konusu modeller genellikle 10 ile 20 santimetre arasındadır. Portatif bir tasarıma sahip olan bu ürünler çanta ve valizlere rahatlıkla sığmaktadır. Bu nedenle işi gereği sürekli pozisyon değiştiren kişiler gönül rahatlığıyla bu cihazları tercih edebilirler. Ayrıca mini modeller sınırlı alanlar için iyi bir seçim olabilir. Bu ürünler dolapta yer kaplamadığından yerden tasarruf etme imkanı sunar.

Söz konusu ürünler arasında profesyonel anlamda kullanılabilecek modeller de bulunuyor. Saç düzleştirme tarağı da bunlardan biridir. Penye ve fırça gibi profesyonel ürünler işlevsellik açısından oldukça başarılıdır. Ayrıca bu tür cihazlar farklı kalınlıktaki saç tipleri için de uygundur. Bu sayede herkes tarafından tercih edilebilir.

Saç Düzleştirici Modelleri ve Özellikleri Nelerdir?

Saç düzleştirme ürünlerinin birden fazla modeli vardır. Bunlar kullanıcıların beklentilerine göre geliştirilmiştir. Aynı zamanda her modelin amacı saç bakımını bir üst seviyeye taşımaktır. Saça zarar veren birçok faktör vardır. Hava kirliliği, saç boyaları gibi etkenler bunlar arasındadır. Saç yapısının zayıflamasının nedeni keratin adı verilen bir maddenin eksikliğidir. Keratin tedavisi saçları onarır. Saçları dökülen veya seyrekleşen kişiler keratin saç düzleştirme modellerini tercih edebilirler. Bu ürünler aşırı işlem görmüş ve yıpranmış saçların yapısını korumaya yardımcı olur. Keratin düzleştiriciler fonksiyonel özellikleri sayesinde saç bakımını bir üst seviyeye taşır.

Air üflemeli saç şekillendiriciler de oldukça sık kullanılan ürünler arasındadır. Bu tür cihazlar ıslak saçı kurutmaya yarar. Buna bir örnek saç kurutma makinesinin çalışma prensibidir. Ayrıca bu cihazların iyonik özelliği sayesinde saçların elektriklenmesi ve kabarması engellenir. Bu modellerin seramik kaplamalı olanları ısıyla sertleştirme özelliğine sahip olabilir. Bu ayar saçın zarar görmesini engeller ve cihazın kişiselleştirilmesine olanak tanır.

Bazı saç düzleştirici modelleri çok fazla ısı yayar. Bu saça bir miktar zarar verebilir. Aşırı ısı saçın nemini kaybetmesine ve kurumasına neden olabilir. Buharlı saç düzleştiriciler bu noktada kullanıcılara bir avantaj sağlamaktadır. Bu modellerin çoğunda buharı serbest bırakmak için bir düğme bulunur. Aynı zamanda ürün içerisinde buhar üretmek için su tankı bulunmaktadır. Ürünü kullanmadan önce düğmeye basılarak su haznesinden buhar çıkarılır. Böylece kullanıcının saçı nemlenir ve aşırı kuruması engellenebilir.

Geniş bir alanda saçlarını hareket özgürlüğünü kısıtlamadan düzleştirmek isteyenler kablosuz modelleri inceleyebilirler. Kablosuz saç düzleştiriciler yerden tasarruf sağlar. Ayrıca bu ürünleri pil dolu olduğu sürece her yerde kullanmak mümkündür. Sık seyahat eden ve sürekli yer değiştirmek zorunda kalan kişiler gönül rahatlığıyla modeli tercih edebilirler.

Saç Düzleştirici Kullanım Amacına Göre Nasıl Tercih Edilmelidir?

Mini modeller bugün çok popüler. Aldıkları ürünün portatif bir tasarıma sahip olmasını bekleyenler bu ürünleri inceleyebilirler. Mini saç düzleştiricilerin bazıları katlanabilir kablo özelliğine sahip olabilir. Bu sayede yerden tasarruf etmek mümkün hale gelir. Mini düzleştiriciler kullanıcılar tarafından kolaylıkla taşınabilir. Ancak söz konusu cihaz çanta veya bavul içinde taşınacaksa sağlam olmasına dikkat edilmelidir. Dayanıklı olmayan bir ürün, çarpma ve darbelerden kolayca zarar görebilir.

Saç düzleştirici kullanacak kişi erkek ise dikkat edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle kişinin saç tipini bilmesi gerekir. Böylece doğru ürün seçilebilir. Erkek saç düzleştirici modelleri de farklı özelliklere sahiptir. Kişinin saçı seyrek ise bu duruma uygun bir ürün seçilmesi uygun olacaktır. Ürünü kullanacak kişinin saç tipi ne olursa olsun, uygun ve kaliteli makine seçimi işleri kolaylaştırır.

Erkekler için sakal bakımı en az saç kadar önemlidir. Kıvırcık veya dalgalı büyüyen saçlar herkes tarafından arzu edilmeyebilir. Aynı şey sakallar için de geçerli. Bu durumda saç düzleştirici tarak gibi modellere yönelmek mantıklı olabilir. Bu tür ürünleri kullanmadan önce saç ve sakalın yumuşatılması önerilir. Bakım yağları ile yumuşatılan tüyleri düzleştirmek daha da kolaylaşır. Saç ve sakal düzleştirme ürünlerinde ısı göstergesi olması önemlidir. Çünkü daha uzun sakallar daha fazla ısı gerektirebilir. Söz konusu gösterge sayesinde sakalın uzunluğuna göre sıcaklık ayarı yapılabilmektedir.

Saç düzleştiriciler, kullanıcıların beklenti ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak geliştirilmiştir. Bazı kullanıcılar fırça kullanırken daha rahat bulur. Bu nedenle bazı saç düzleştiriciler bu formda üretilmektedir. Saç düzleştirme fırçaları inatçı saç tellerini kontrol etmede çok iyidir. Düzleştirici fırçalar ayrıca saçın karışık görünümünü de ortadan kaldırır. Bu modellerin sağladığı yüksek ısı sayesinde en zorlu saç telleri bile kolayca şekillendirilebilir. Bu ürünler farklı saç tipleri için ayrı ayrı tasarlanmıştır. Bu nedenle kendi saç tipinizin ne olduğunu bilmeniz ve uygun bir seçim yapmanız önerilir.

Düzleştiricilerin saçları yakmaması gerekiyor. Bu ürünler farklı sıcaklıklara sahiptir. Kıvırcık, kalın ve şekillendirilmesi zor saçlara uygularken yüksek ısı kullanmak gerekebilir. İnce ve kolay şekil verilmiş saçlar için düşük ila orta ısı yeterlidir. Tercih edilen sıcaklık ayarı ne olursa olsun saçın yanmamasına özen gösterilmelidir. Bu yüzden saçı yakmayan bir düzleştirici seçmek önemlidir. Plaka seçimi bu konuda belirleyici faktörlerden biridir.

Düzleştirici kullanırken önerilen sıcaklık aşılmamalıdır. Aksi takdirde saçlarda yanma ve kuruma gibi sorunlar meydana gelebilir. Öte yandan, sıcaklık kontrolü sağlayan akıllı fonksiyonların seçilmesi olumsuz olasılıkları en aza indirebilir. Dereceli saç düzleştirici kullanmak bu noktada kolaylık sağlar. Bu modelin gösterge paneli sayesinde size en uygun ısı seviyesini ayarlayabilirsiniz. Saç düzleştiricilerin farklı sıcaklık ayarları olabilir. Bu cihazlar genellikle 115 ile 230 derece arasında ısı verir. 200 derece ve üzeri olduğunda ürünü çok dikkatli kullanmak gerekir. İnce telli saçlar için 140 ile 160 derece arası bir sıcaklık yeterli olabilir. 240 derece saç düzleştiriciler genellikle gür saçlı kişiler ve profesyoneller tarafından tercih edilmektedir.

Saç Düzleştirici Tarak Modellerinin İşlevleri Nelerdir?

Saç düzleştirme tarakları da sıklıkla kullanılan ürünler arasındadır. Bu modeller saçın ısı yardımıyla taranmasını sağlar. İşlem tamamlandıktan sonra saçların düz bir görünüme kavuşmasına yardımcı olur. Bu ürünlerin fırçalı modelleri de mevcuttur. Söz konusu cihaz kullanıcı tarafından belirlenen ısı seviyesine ulaştığında saça fön çekilebilir. Bazı kullanıcılara göre penye modeller geleneksel düzleştiricilere göre daha pratiktir. Bu sebeple sıklıkla tercih edilmektedir. Düzleştirici tarak seçerken saç tipi de dikkate alınmalıdır.

Saç düzleştirme ürünleri arasında iyonlu modeller de bulunmaktadır. İyonik saç düzleştiriciler üstün bir kişisel bakım deneyimi sunar. Bu cihazlar saçla temas ettiğinde iyon yayar. Böylece saçtaki elektrik dengelenir. Daha sonra nötr yüklü saçlar elde edilir. Böylece şişme, incelme gibi problemler ortadan kalkar. Ayrıca saç yapısında bozulmaların oluşmasının da önüne geçilir. Bu ürünler saçın onarılmasına yardımcı olduğu için canlı ve sağlıklı bir görünüm elde etmek mümkün hale gelir.

Hangi Saç Şekillendirici Modelleri Saça Zarar Vermez?

Saç şekillendiriciler saçların daha özenli ve bakımlı görünmesine yardımcı olur. Bu ürünler birbirinden farklı özelliklere sahiptir. Bunlar da değişen kullanıcı beklentilerine göre geliştirilmiştir. Modeller arasında ayrım yapan birden çok nokta vardır. Bunlardan ilki saç şekillendiricinin ne amaçla kullanıldığı ve kapsamıdır. Saçları düzleştirmek için bazı cihazlar kullanılır. Bazı ürünler de saça farklı boy ve genişlikte dalgalar vermek için kullanılır. Bu araçlar, şekillendirme işlemlerini farklı şekillerde gerçekleştirebilir. Bu işlemler için saç düzleştirme sırasında ısı ve buhar fonksiyonunu kullanan modeller tercih edilebilir.

Saç şekillendirici maşalar ısı kullanır. Söz konusu ürünlerin levha kalınlıkları değişiklik göstermektedir. 9, 25, 32, 38 ve 50 mm gibi ölçülere rastlamak mümkündür. Maşa seçimi yapılırken saç tipine verilmek istenen şekil dikkate alınabilir. Bu açıdan mm hesabı üzerinden maşaların kalınlıkları seçilebilir. Böylece kullanıcılar saçlarına en uygun ürünü satın alabilirler.

Gelişen teknoloji ile birlikte daha da fonksiyonel elektrikli saç şekillendiriciler kullanıcıların beğenisine sunulmaktadır. Döner başlıklı saç şekillendiriciler bunlardan biridir. Bu modellerin fırçalarında hava üfleme özelliği olabilir. Bu ürün türü hava üflediği için saç kurutmak için ideal bir seçenek olabilir. Döner başlıklı modeller de doğrultmada etkin bir performans sergiliyor. Bu cihazların hız seçenekleri de olabilir. Böylece her kullanıcı kendisine en uygun ayarlamaları kolaylıkla yapabilir. Döner başlıklı modeller saçı takmadan şekillendirir. Ayrıca soğuk hava üfleme özelliğine sahip ürünler saç şeklinin uzun süre bozulmamasına yardımcı olur.

Saç Düzleştiricilerin Kalitesi Plaka Tipine Göre Nasıl Değişir?

Saç ile temas eden ve düzleştirme işlemini gerçekleştiren asıl kısım plakalardır. Plaka seçimi sırasında genişlik, kullanılan malzeme ve ısıl iletkenlik gibi özelliklere dikkat edilmelidir. Seramik saç düzleştiriciler pek çok kişinin beğendiği ürünler arasındadır. Bu modeller saçı düşük ısıda düzleştirmeye yarar. Aynı zamanda saça verdiği yumuşaklık hissi de bu modeli sıklıkla tercih edilmesini sağlıyor. Birçok seramik plaka ürünü iyonik özelliklere sahiptir. Bu saçın elektriklenmesini ortadan kaldırır. Böylece saçın parlaklığı ve canlılığı artar. Seramik düzleştiriciler, ısıyı eşit olarak dağıttıkları için de oldukça beğenilmektedir. Bu özelliği sayesinde saç uçlarının yanması gibi istenmeyen durumların oluşma olasılığı en aza indirilir. Seramik modellerinden biri tercih edilecekse kaliteli bir ürüne yönelmek mantıklı olacaktır. Aksi takdirde satın alınan cihazın plaka kısmında deformasyon belirtileri görülebilir.

Turmalin saç düzleştiriciler de genellikle seramik olanlarla karıştırılır. Bu modeller prizmatik kristaller içerir. Bu maddeler işlem sırasında kuru ve yıpranmış saç uçlarının zarar görmesini engeller. Ayrıca düz ve yumuşak saçlara sahip olmayı mümkün kılar. Sürekli saçını boyayan ve başka işlemler yaptıran kişiler bu ürünleri gönül rahatlığıyla tercih edebilirler.

Titanyum plaka modelleri sıklıkla kıvırcık saçlı kişiler tarafından tercih edilmektedir. Titanyum saç düzleştiricilerin ısı ayarı da olabilir. Bu modeller saçlarını her gün düzleştirenler için uygun bir seçim olabilir. Söz konusu model titanyum plakalar sayesinde ısıyı saça hızlı ve etkili bir şekilde iletir. Böylece kişiler zamandan tasarruf etmekte ve daha kısa sürede hazırlanabilmektedir. Ancak bu ürünler uzun süre saçta bırakılmamalıdır. Aksi halde saç tellerinde yanma meydana gelebilir. Bu gibi istenmeyen durumların önüne geçebilmek için ısı gösterge panelli cihazlar tercih edilebilir.

Son yıllarda geliştirilen bir diğer model ise keratin saç düzleştirici olarak tanımlanabilir. Bu modele bazen keratin katkılı seramik plaka denir. Keratin saçı canlı tutar ve besler. Bu teknolojiye sahip cihazlar saçların çok daha sağlıklı ve yumuşak görünmesini sağlıyor.

Düzleştirici seçerken plakaların kalınlığı da dikkate alınmalıdır. Plaka kalınlıkları üründen ürüne değişiklik göstermektedir. Bu nedenle satın almadan önce uygun kalınlığı belirlemekte fayda var. Örneğin geniş plakalı saç düzleştiriciler sayesinde saçın büyük bir bölümünü şekillendirmek daha kolay hale gelir. Öte yandan saça dalgalı bir model verilmek isteniyorsa kenarları kıvrımlı plakalar tercih edilebilir. Geniş plakalar kalın ve kıvırcık saçlar için uygundur. Dalgalı ve çok uzun olmayan saçlara sahip kişiler orta boy plakalı cihazları tercih edebilirler.

Saç Düzleştirici Modellerinin Fiyat Aralıkları Nelerdir?

Saç düzleştirici fiyatlarını belirleyen birden fazla değişken vardır. Bunlar, plakalarının ham maddesini ve fonksiyonel özelliklerini içerir. Saç düzleştirici modelleri arasında seçim yaparken ihtiyacınızı karşılayacak ürünlere bakmanız önerilir. Aynı zamanda tercih edilecek modelin kalitesi de önemlidir. Bu sayede satın aldığınız düzleştiriciyi uzun süre herhangi bir deformasyon belirtisi yaşamadan kullanabilirsiniz.

Ürünün işlevleri de saç şekillendirici ürünlerin fiyatlarını belirleyebilir. Örneğin, kademeli sıcaklık düzenlemesi veya hassas işletim sistemi gibi özellikler, fiyatlandırma aşamasında önemli bir rol oynamaktadır. Profesyonel saç düzleştirme cihazlarındaki özellikler de fiyat farklılıklarına neden olabilir. Bu noktada yapılması gereken öncelikleri ve beklentileri belirlemektir. O zaman size uygun ürünü kolayca bulabilirsiniz. Saç tipinize ve sahip olmak istediğiniz görünüme göre bir seçim yapmalısınız.

Dilerseniz Saçhane adresindeki sayısız düzleştirici modelini inceleyebilirsiniz. Bu sayede beğendiğiniz ürünlerin fiyatlarını karşılaştırabilir ve size uygun olanı kolayca bulabilirsiniz. Ayrıca hangi modeli alacağınız konusunda kararsızsanız diğer kullanıcıların deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Böylece memnun kalacağınız bir alışveriş deneyimi yaşayabilir, bütçenize ve ihtiyaçlarınıza uygun bir ürün satın alabilirsiniz.

Daha Fazla Göster

Sitemizde satışa sunulan ürünler profesyonel kullanım için tasarlanmıştır ve ürün içerikleri yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Ürünleri, mutlaka ambalaj üzerindeki uyarılar ve talimatlar doğrultusunda kullanınız.

Uygulama hatasından kaynaklanan problemlerin sorumluluğu kullanıcıya aittir.

Kozmetik ve dermokozmetik ürünlerin yasal tanımı: Kozmetik ürün: İnsan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeler şeklindedir. Kozmetik ürünler ve takviye edici gıdaların, Hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Kozmetik ürünlerin cildin alt tabakalarında ve kalıcı olarak etki ettiği iddia edilemez. Sitemizde belirtilen açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz.Ürünlerin üretildiği ülkelerdeki farklı yasalar gereği ürünlerin orijinal isimleri ülkemizdeki kozmetik tanımını aşar şekilde olabilir. Bu tip ürün isimlerinin Türkçe’ye çevrilmesi durumunda kozmetik tanımını aşan ifadeler ortaya çıkabilir. Bu durumdan firmamız sorumlu tutulamaz.

Profesyonel Saç ve Kişisel Bakım Ürünleri Sachane Adresinde

Sachane sitesinde ihtiyaç duyduğunuz bütün profesyonel saç bakım ürünleri, şekillendiriciler, boya bakım ürünleri, kişisel bakım ürünleri, profesyonel ekipmanlar, dermokozmetik ürünleri, anne & bebek ürünleri, erkek bakım ürünleri, besin & destek ürünlerinin yanı sıra, piyasanın en uygun fiyatlarının bulunduğu Fırsatlar ve diğer tüm kampanyalar sizlerin hizmetine sunulmuştur. Sachane'de ürünlerin içerikleri ve ayrıntıları uzmanlarımız tarafından titizlikle hazırlanmakta olduğundan, uygulama ve ürünün amacı, kullanım şekli gibi içerikleri başka yerde aramazsınız. Ürün seçiminde tereddüt yaşayan müşterilerimiz sorularını 0850 307 70 70 numaralı telefondan müşteri temsilcilerimize danışabilir, ürün detay sayfalarında yer alan "Soru sorun" özelliği sayesinde ürün hakkında aklınıza takılanları uzmanlarımıza yöneltebilirsiniz.

Hangi markaları bulabilirim?

Ödeme seçenekleri neler?

14 gün içinde iade

Orijinal ürün garantisi

Mesaj ve Sorularınız

0850 307 70 70

Çağrı merkezi çalışma saatlerimiz

Hafta içi 10:00-16:30

[email protected]

Bizi Takip Edin

Mobil Uygulamalar

Google Play StoreApp Store

Tedarikçi Olun

Tedarikçi ayrıcalıklarından yararlanın

[email protected]

Anasayfa

Kategoriler

Favoriler

Hesabım

Sepetim