Sachane
bannerfavicon

Uygulamayı

İndirin

Filtreler

Filtrele

0

5.0

(1)

INCIA Hindistan Cevizli Dudak Besleyici 6g

0

4.8

(24)

Vichy Dercos Yağlı Saç Derisine Özel Kepek Karşıtı Şampuan 390ml

0

5.0

(1)

Bioderma Atoderm Intensive Balm Nemlendirici Krem 45 ml

0

4.9

(23)

Ducray Anaphase+ Saç Dökülmelerine Karşı Bakım Şampuanı 400ml

0

4.6

(8)

CeraVe Nemlendirici Krem 50ml

0

4.9

(14)

La Roche Posay Effaclar Gel Yüz Temizleme Jeli 400ml

0

5.0

(5)

Mustela Dermo-Cleansing Saç Ve Vücut Temizleme Jeli 500ml

0

5.0

(15)

Bioderma Sensibio H2O Misel Su 500 ml

0

5.0

(4)

Vichy Dercos Kuru Saç Derisine Özel Kepek Karşıtı Şampuan 200ml

0

4.1

(7)

Vichy Dercos Energisant Dökülme Karşıtı Şampuan 400 ml

0

4.8

(4)

Mustela Vitamin Barrier 1-2-3 Cream Pişik Önleyici Krem 100 ml

0

5.0

(9)

La Roche Posay Effaclar Gözenek Sıkılaştırma Etkili Tonik 200 ml

Dermokozmetik Ürünler ve Fiyatı

Dermokozmetik Cilt Bakım Ürünleri

Cilt bakımı için üretilen Dermokozmetik ürünler ile cilt sorunlarına çözüm üreterek görünümünüzü daha estetik hale getirebilirsiniz. Özenle formüle edilmiş cilt dostu ürünlerden faydalanarak cildinize faydalı birçok krem ve yağa ulaşabilirsiniz. Vücudun farklı bölgeleri için geliştirilmiş birçok ürünü bulunan dermokozmetik markaları yüz bölgesinden el ve ayaklara kadar geniş bir alanda kullanıcılarına hizmet vermektedir. Sıvı formda geliştirilmiş el ve yüz temizleyicileri ile kirli maddelerden kolayca kurtulabilirsiniz.

Dermokozmetik Kızarıklık Karşıtı Yüz Temizleyici Ürünler

Bu ürünlerin pH dengesine dikkat etmeniz cildinizde kızarıklık, kaşıntı gibi problemlere yol açmadan kullanmanızı sağlar. Hassas ciltlere uygun bakım ürünlerinin yanı sıra kuru ciltler için de Dermokozmetik ürünler bulunmaktadır. Bu ürünleri kullanarak cildinizin nem oranını kolayca artırabilirsiniz. Sabun ve alkali içermeyen formüle edilmiş faydalı temizleyiciler, pentavitin ve çeşitli vitaminler içerir. Nemlendirici kompleks de içeren el ve yüz temizleyicileri ile cildinizi kolayca yumuşatabilirsiniz. Cildi kurutmadan temizlemeyi başaran yüz ve vücut temizleyicileri oldukça etkilidir.

Dermokozmetik Nemlendirici Krem Ürünleri

Nemlendirici kremler geliştiren dermokozmetik markalar cildin koruyucu bariyerini güçlendirmeye yardımcı olur. Böylece soğuk kış günlerinde ve kuvvetli rüzgarlarda cildinizin tahriş olmasını önleyebilirsiniz. Kuru ve çok kuru ciltler için üretilen nemlendirici kremlerin yanı sıra normal ciltler için geliştirilmiş modeller de bulunmaktadır. Kasaları ile beğeni toplayan nemlendiriciler, pratik kapak sistemini kullanımınıza sunarak, ürününüzü dış etkilerden korumanızı sağlar. Gün boyu nem sağlayan kremler ile yoğun nemin etkisine ulaşabilir ve kendinizi daha rahat hissedebilirsiniz.

Dermokozmetik Hassas Ciltler İçin Nemlendirici Krem Ürünleri

Seramid içeren cilt koruyucu nemlendiriciler, uzun süreli ve güçlü koruma için idealdir. Hyaluronik asit içeren nemlendiricilerin varlığı cildinizin doğal nem seviyesini korumanıza yardımcı olur. Kontrollü salınım özelliği ile formüle edilen nemlendiriciler, 24 saate varan etkileri sayesinde cildinizdeki kremi sık sık yenilemenizi gerektirmez. Aynı zamanda komedojenik olmayan maddeler içererek geliştirilen nemlendiriciler, cildinizdeki gözenekleri tıkamadan size destek olur. Hassas ciltler için de ideal olan dermokozmetik nemlendiriciler, parfümsüz üretilmiş modelleri ile cildinizin korunmasına yardımcı olur.

Dermokozmetik Yüz Temizleme Ürünleri

Temizleme jelleri ve temizleme yağları kullanarak cildinizin daha parlak ve zarif görünmesini sağlayabilirsiniz. Yağlı ciltler için uygun yüz temizleme jellerinin yanı sıra hassas ciltler için geliştirilmiş formülleri ile dikkat çeken jeller de bulunmaktadır. Akneye meyilli ciltler için arındırıcı etkiye sahip jeller kullanarak yüzünüzde ve cildinizin diğer bölgelerinde oluşabilecek sivilcelere karşı önlem alabilirsiniz.

Dermokozmetik Gözenek Sıkılaştırıcı Ürünler

Az miktarda su ile köpürterek cildinize uygulayabileceğiniz jeller kısa sürede cildinizi etkileyecektir. Dairesel hareketlerle cildinize uygulayabileceğiniz jelleri çok kısa sürede nazikçe masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Kullanımdan sonra cildinizi soğuk su ile durulayarak gözeneklerinizin sıkılaşmasına yardımcı olabilirsiniz. Ardından cildinizi temiz yüz havluları ile tamamen kurutabilir ve günlük hayatınıza dönebilirsiniz. Temizleme jellerinin ferahlık hissi yaratması da kullanım sonrasında kendinizi daha rahat hissetmenize yardımcı olur. Kir ve sebum içermeyen formülleriyle öne çıkan temizleme jelleri ile siyah noktaları da azaltabilirsiniz.

Dermokozmetik Cilt Temizleme Ürünleri

Dermokozmetik ürünleri arasında yer alan temizleyicileri cilt yüzeyinde çevresel faktörlerin neden olduğu kir ve kalıntıları yok etmek için kullanabilirsiniz. Yüzünüzdeki makyaj malzemelerini çıkarmanıza da yardımcı olan temizleyicileri bir parça pamuk ile uygulayabilirsiniz. Salatalık özü ile geliştirilen cilt temizleyiciler cildinizi yatıştırmaya ve doğal dengesini korumaya yardımcı olur.

Dermokozmetik Akne Karşıtı Ürünler

Nem sağlayan cilt temizleyicileri, tahriş ve çatlama gibi sorunlarla savaşmanıza yardımcı olur. Gözenekleri tıkamayan ve durulama gerektirmeyen cilt temizleyicileri ile pratik bir kullanım yaşayabilirsiniz. Gençlerin ve yetişkinlerin kullanımına uygun birçok kozmetik ürün geliştiren Dermokozmetik markaları, kişisel bakımınızı çok rahat bir şekilde gerçekleştirmenize yardımcı olur. Gözenek sıkılaştırıcı çeşitleri de içeren bu ürünler, cildinizde oluşabilecek sivilcelere karşı önlem almanızı sağlar. Mikro peeling tonikleri ile cildinizdeki gözenekleri temizleyebilir ve tıkanmaları önleyebilirsiniz.

Dermokozmetik Çatlak Önleyici Krem Ürünleri

Çatlak bakım jeli geliştiren en iyi Dermokozmetik markaları, vücudunuzdaki çatlakları önlemenize yardımcı olur. İhtiyaçlarınız doğrultusunda alternatif modeller arasından farklı kapasitelerde çatlak kremlerine ulaşabilirsiniz. Cildi destekleyen ve cilde genel bakım sağlayan çatlak kremleri daha elastik bir cilt dokusuna katkıda bulunur.

Dermokozmetik Anne Cilt Bakım Ürünleri

Ani kilo değişimlerinin etkili olduğu ergenlik ve hamilelik gibi özel dönemlerde kullanılmak üzere geliştirilmiş çatlak bakım kremleri de bulunmaktadır. Böylece cildiniz vücudunuzdaki değişikliklere daha kolay uyum sağlar. Etkili bakım desteği sağlayan maddeler içeren formülleri ile kullanıcılarını memnun eden çatlak kremleri, etkili sonuçlar almanıza yardımcı olur. Göğüs bölgesi, karın, basen, basen gibi noktalara uygulanabilen bu kremler ile görünümünüzü daha mükemmel hale getirebilirsiniz. Cildinize yumuşak hareketlerle uygulayabileceğiniz ve cildinize yedirebileceğiniz çatlak bakım kremleri, düzenli olarak uyguladığınızda etkili sonuçlar almanıza yardımcı olacaktır.

Dermokozmetik Onarıcı Güneş Kremi Ürünleri

Onarıcı bakım merhemleri üreten dermokozmetik markaları çok kuru ciltlerde ve normal ciltlerde etkili sonuçlar elde etmektedir. Aynı zamanda yağlı ciltler için geliştirilmiş onarıcı bakım ürünlerinin bulunması, tahrişe meyilli bölgeleri korumanıza yardımcı olur. Aynı zamanda mevsimlere özel olarak kullanabileceğiniz Dermokozmetik ürünler de bulunmaktadır. Yoğun sıcaklıkların hakim olduğu yaz aylarında güneş koruyucu çeşitleri yardımıyla cildinizi güneş ışınlarının zararlı etkilerinden koruyabilirsiniz.

Ayrıca havuzda ve denizde yüzerken kullanabileceğiniz güneş kremleri ile cildinizin yanmasını önleyebilirsiniz. Yüz bölgesi için formüle edilmiş kremler burun, yanak ve alın gibi noktalarda kızarıklık ve yanmaların önlenmesine yardımcı olur. Güneş kremlerinin cilde kolayca nüfuz etmesi, koruyucu kreminizi kısa sürede uygulayıp dışarı çıkması için idealdir. Güneş koruma oranı yüksek kremler UV ışınlarının olumsuz etkilerini engeller. Suya olduğu kadar kuma, tere de dayanıklı güneş kremleri ile etkili koruma sağlayabilirsiniz.

Dermokozmetik Selülit Karşıtı Krem Ürünleri

Selülit önleyici kremler içeren Dermokozmetik seçimi sayesinde görünümünüzü kusursuz bir şekilde koruyabilirsiniz. Bacak ve kalçalarınızdaki selüliti önlemek için düzenli olarak kullanabileceğiniz bu kremler, kısa sürede başarılı sonuçlara ulaşmanıza yardımcı olacaktır. Kokusu ile ferahlık ve rahatlık hissi yaratan selülit önleyici kremler, portakal kabuğu şeklindeki lekelerin pürüzsüz bir yapı kazanmasına yardımcı olur.

Dermokozmetik Saç Bakım Ürünleri

Aynı zamanda Dermokozmetik markaları sayesinde saçlarınıza da bakım yapabilirsiniz. Saç dökülmesine karşı şampuan modelleri kullanarak gür ve daha güçlü saçlara sahip olabilirsiniz. Bitki bazlı formülleriyle beğeni toplayan şampuanlar, hoş kokularıyla da kullanıcılarını memnun ediyor. Periyodik olarak saçınıza uygulayabileceğiniz dökülme önleyici şampuanlar daha canlı saçlara sahip olmanız için idealdir. Dökülmeye karşı da etkili sonuçlar sağlayan şampuanlar, saçınızı korumak için idealdir. Kolay köpüren yapıları sayesinde saç dökülmesine karşı şampuanları saçınıza rahatlıkla uygulayabilirsiniz.

Dermokozmetik Ürünler En Uygun Fiyat

Saçhane üyelerine özel indirim fırsatları ile en uygun fiyatlardan yararlanma fırsatlarını kaçırmamak için saç bakım spreyi, saç kremi, saç losyonu, saç maskesi, saç serumu, saç toniği, saç yağı, şampuan, güneş kremi, duş jeli, deodorant, intim bakım, kaş kirpik serumu, lipstick, bebek parfümü, göğüs ucu kremi, bebek güneş kremi, bebek ıslak mendil, bebek kremi, bebek losyonu, bebek masaj yağı, bb krem, cc krem, dudak parlatıcı, fondöten ürünlerine bakmayı unutmayın.

Daha Fazla Göster

Sitemizde satışa sunulan ürünler profesyonel kullanım için tasarlanmıştır ve ürün içerikleri yalnızca bilgilendirme amaçlıdır. Ürünleri, mutlaka ambalaj üzerindeki uyarılar ve talimatlar doğrultusunda kullanınız.

Uygulama hatasından kaynaklanan problemlerin sorumluluğu kullanıcıya aittir.

Kozmetik ve dermokozmetik ürünlerin yasal tanımı: Kozmetik ürün: İnsan vücudunun epiderma, tırnaklar, kıllar, saçlar, dudaklar ve dış genital organlar gibi değişik dış kısımlarına, dişlere ve ağız mukozasına uygulanmak üzere hazırlanmış, tek veya temel amacı bu kısımları temizlemek, koku vermek, görünümünü değiştirmek ve/veya vücut kokularını düzeltmek ve/veya korumak veya iyi bir durumda tutmak olan bütün preparatlar veya maddeler şeklindedir. Kozmetik ürünler ve takviye edici gıdaların, Hiç bir hastalığı tedavi ettiği, tedavisine yardımcı olduğu, hastalığı önlediği, önlenmesine yardımcı olduğu iddia edilemez. Kozmetik ürünlerin cildin alt tabakalarında ve kalıcı olarak etki ettiği iddia edilemez. Sitemizde belirtilen açıklamalar, üretici, ithalatçı firmaların sunduğu ürün etiketi, broşür gibi bilgi ve belgelere dayanmaktadır. Bu bilgiler ürünlerin vaad edilen etkilerinin kesin olarak gerçekleşeceği ya da yan etkileri olmadığı anlamını taşımaz.Ürünlerin üretildiği ülkelerdeki farklı yasalar gereği ürünlerin orijinal isimleri ülkemizdeki kozmetik tanımını aşar şekilde olabilir. Bu tip ürün isimlerinin Türkçe’ye çevrilmesi durumunda kozmetik tanımını aşan ifadeler ortaya çıkabilir. Bu durumdan firmamız sorumlu tutulamaz.

Profesyonel Saç ve Kişisel Bakım Ürünleri Sachane Adresinde

Sachane sitesinde ihtiyaç duyduğunuz bütün profesyonel saç bakım ürünleri, şekillendiriciler, boya bakım ürünleri, kişisel bakım ürünleri, profesyonel ekipmanlar, dermokozmetik ürünleri, anne & bebek ürünleri, erkek bakım ürünleri, besin & destek ürünlerinin yanı sıra, piyasanın en uygun fiyatlarının bulunduğu Fırsatlar ve diğer tüm kampanyalar sizlerin hizmetine sunulmuştur. Sachane'de ürünlerin içerikleri ve ayrıntıları uzmanlarımız tarafından titizlikle hazırlanmakta olduğundan, uygulama ve ürünün amacı, kullanım şekli gibi içerikleri başka yerde aramazsınız. Ürün seçiminde tereddüt yaşayan müşterilerimiz sorularını 0850 307 70 70 numaralı telefondan müşteri temsilcilerimize danışabilir, ürün detay sayfalarında yer alan "Soru sorun" özelliği sayesinde ürün hakkında aklınıza takılanları uzmanlarımıza yöneltebilirsiniz.

Hangi markaları bulabilirim?

Ödeme seçenekleri neler?

14 gün içinde iade

Orijinal ürün garantisi

Mesaj ve Sorularınız

0850 307 70 70

Çağrı merkezi çalışma saatlerimiz

Hafta içi 10:00-16:30

[email protected]

Bizi Takip Edin

Mobil Uygulamalar

Google Play StoreApp Store

Tedarikçi Olun

Tedarikçi ayrıcalıklarından yararlanın

[email protected]

Anasayfa

Kategoriler

Favoriler

Hesabım

Sepetim